Z Zertyuh 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 144 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Onur Baran 10 Kasım 2024 #1 bir monitörde hem g-sync hemde free sync destekliyorsa hangisini açabileceğimizi belirleyen unsur nedir acaba
bir monitörde hem g-sync hemde free sync destekliyorsa hangisini açabileceğimizi belirleyen unsur nedir acaba
A Ayan 80+ Bronze Katılım 10 Mayıs 2022 Mesajlar 1,233 Dahası Reaksiyon skoru 801 İsim Mehmet 10 Kasım 2024 #2 Daha saçma konu açılamaz diyorum ama her seferinde şaşırtıyorsunuz. gsynci sadece nvidia gpu ile freesynci sadece amd kart ile açabilirsin.
Daha saçma konu açılamaz diyorum ama her seferinde şaşırtıyorsunuz. gsynci sadece nvidia gpu ile freesynci sadece amd kart ile açabilirsin.
Z Zertyuh 80+ Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 144 Dahası Reaksiyon skoru 8 İsim Onur Baran 10 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Ayan yazmış: Daha saçma konu açılamaz diyorum ama her seferinde şaşırtıyorsunuz. gsynci sadece nvidia gpu ile freesynci sadece amd kart ile açabilirsin. Devamı için tıklayın... soruyu sorma sebebim elimdeki monitör ikisini de destekliyor ancak gysnci açamıyorum nvdia bir ekran kartım ve intel bir işlemcim var
Ayan yazmış: Daha saçma konu açılamaz diyorum ama her seferinde şaşırtıyorsunuz. gsynci sadece nvidia gpu ile freesynci sadece amd kart ile açabilirsin. Devamı için tıklayın... soruyu sorma sebebim elimdeki monitör ikisini de destekliyor ancak gysnci açamıyorum nvdia bir ekran kartım ve intel bir işlemcim var