Neler Yeni

Hawk koltuk alınır mı

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
raşit özbek
İyi hoş fakat bana pahalı geldi. Kumaş daha uygun koltuk bakılabilinşr bence

Spectre_zz

80+ Bronze
Kral mutfaktan al bi tane tabure ayni islev
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saka maka parana yazik

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral mutfaktan al bi tane tabure ayni islev

Saka maka parana yazik
Evet fiyatlar çok gereksiz pahalı ama sağlık sorunları ötürü bu tarz bir şey almak istiyorum. Xracing vardı kırıldı çöp çıktı

rasitozbkk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
203
İsim
raşit özbek
Evet fiyatlar çok gereksiz pahalı ama sağlık sorunları ötürü bu tarz bir şey almak istiyorum. Xracing vardı kırıldı çöp çıktı
Zio var kumaşlı modelleri fiatları hatırlamıyorum ama güzel model bulırsanız benimle de paylaşırmısımız ?

Squex

80+ Silver
Ben hawk kullanıyorum amazondan 6kya almıştım 1 yıl geçti sanırım kullanalı 11 ay falan da olabilir. Ben önermiyorum arkadaşlar boyum 172 ve sırtımı destekleyemiyor adam akıllı. Diyorum keşke bir şekilde deneyerek alsaymışım. Bence oyuncu koltuğu almak yerine ofis koltuğu alın arkadaşlar. Onlar daha rahat. Kesinlikle deneyebiliyorsanız gidin deneyin. Denemeden almayın. Ben denemeden aldım pişmanım.

Thee7

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
102
İsim
Muhammed
Zio var kumaşlı modelleri fiatları hatırlamıyorum ama güzel model bulırsanız benimle de paylaşırmısımız ?
Tabi hocam tmmdır

Ben hawk kullanıyorum amazondan 6kya almıştım 1 yıl geçti sanırım kullanalı 11 ay falan da olabilir. Ben önermiyorum arkadaşlar boyum 172 ve sırtımı destekleyemiyor adam akıllı. Diyorum keşke bir şekilde deneyerek alsaymışım. Bence oyuncu koltuğu almak yerine ofis koltuğu alın arkadaşlar. Onlar daha rahat. Kesinlikle deneyebiliyorsanız gidin deneyin. Denemeden almayın. Ben denemeden aldım pişmanım.
Tmmdır teşekkür ederim boyum 185

Güzel koltuk ben beğeniyorum sadece o alt kısımdaki yastık araya giriyor koltugun o da cok dert bir konu değil.
Tmmdır teşekkür ederim

Bakayım teşekkürler

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
comolokko

Ben bir klavyeyim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru