Alınır mı
Bu kalite de ne varİyi hoş fakat bana pahalı geldi. Kumaş daha uygun koltuk bakılabilinşr bence
Evet fiyatlar çok gereksiz pahalı ama sağlık sorunları ötürü bu tarz bir şey almak istiyorum. Xracing vardı kırıldı çöp çıktıKral mutfaktan al bi tane tabure ayni islev
Mesaj otomatik birleştirildi:
Saka maka parana yazik
Zio var kumaşlı modelleri fiatları hatırlamıyorum ama güzel model bulırsanız benimle de paylaşırmısımız ?Evet fiyatlar çok gereksiz pahalı ama sağlık sorunları ötürü bu tarz bir şey almak istiyorum. Xracing vardı kırıldı çöp çıktı
Tabi hocam tmmdırZio var kumaşlı modelleri fiatları hatırlamıyorum ama güzel model bulırsanız benimle de paylaşırmısımız ?
Tmmdır teşekkür ederim boyum 185Ben hawk kullanıyorum amazondan 6kya almıştım 1 yıl geçti sanırım kullanalı 11 ay falan da olabilir. Ben önermiyorum arkadaşlar boyum 172 ve sırtımı destekleyemiyor adam akıllı. Diyorum keşke bir şekilde deneyerek alsaymışım. Bence oyuncu koltuğu almak yerine ofis koltuğu alın arkadaşlar. Onlar daha rahat. Kesinlikle deneyebiliyorsanız gidin deneyin. Denemeden almayın. Ben denemeden aldım pişmanım.
Tmmdır teşekkür ederimGüzel koltuk ben beğeniyorum sadece o alt kısımdaki yastık araya giriyor koltugun o da cok dert bir konu değil.
Bakayım teşekkürleroyuncu koltukları hikaye, ofis kolstuğu aldım inanılmaz rahat.
ama dürüstçe kötü bir yanını da söyleyeyim, yazın inanılmaz terletiyor suni deri olduğu için, o yüzden bez bi oyuncu koltuğu da tercih etsen niye ettin demem sanırım, ben yazın pamuklu ince bir pike koyarak kullanıyorum yoksa durulmuyor derinin üstünde