Neler Yeni

G skill trident Z5 6000MHz CL30 ram alınır mı?

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
g skill almayı düşünüyorum hocam nedense daha içime sindi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelden yaz sistemine uygun bişiler bakalım istersen @sezo33
Teşekkür ederim hocam ama g skill daha hoşuma gidiyo nedense a-xmp veya expo yaparım bıosdan her iki türlüde çalışır çünkü anakartımda xmp ve expo desteği var

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Canlar amd işlemcisi kullanıyorum anakartımın qvl listesinde ramın ürün numarası çıkmadı ama diğer 6400mhz filan denenmiş o görünüyor konu başlığındaki ramı alsam EXPO değil de A-XMP ile çalıştırsam bir sorun olmaz dimi performans açısından ?
Ben anakart uyumluluk listesine bakarak almıştım. Bence orada yazana göre tercih yapın. En azından kafanız rahat eder.

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
Ben anakart uyumluluk listesine bakarak almıştım. Bence orada yazana göre tercih yapın. En azından kafanız rahat eder.

Hocam bu aşağıdaki RAM Anakartım MSI PRO X870-P qvl listesinde görünüyor fakat benim alacağım ramde XMP destekliyor fakat qvl listesinde yok ama bu yukaridaki ram var yani büyük ihtimalle benim alacağım g skill trident z5 2x32 ramleri de destekler.

Şöyle açıklayayım hocam daha net anlarsın G.SKILL yazdım qvl listesinde çok RAM'ler çıktı hepside XMP destekli yani anakartım XMP destekli ramleri destekliyor doğru anlamışım dimi ?
@MAH0A

Ekler

• 21.png
    21.png
    180 KB · Hit: 12

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,750
İsim
Selim
Canlar amd işlemcisi kullanıyorum anakartımın qvl listesinde ramın ürün numarası çıkmadı ama diğer 6400mhz filan denenmiş o görünüyor konu başlığındaki ramı alsam EXPO değil de A-XMP ile çalıştırsam bir sorun olmaz dimi performans açısından ?
B650m ds3h kullanıyorum patrior viper Expo destekli ürün numarası çıkmıyor ama kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım

sezo33

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Sezo
B650m ds3h kullanıyorum patrior viper Expo destekli ürün numarası çıkmıyor ama kullanıyorum hiç bi sorun yaşamadım
G skill z5 trident ramleri alıyorum o zaman hocam xmp veya expo seçip kullanırım hayırlısıyla.

MAH0A

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
537
İsim
Mahmut Taplamacıoğlu
Hocam bu aşağıdaki RAM Anakartım MSI PRO X870-P qvl listesinde görünüyor fakat benim alacağım ramde XMP destekliyor fakat qvl listesinde yok ama bu yukaridaki ram var yani büyük ihtimalle benim alacağım g skill trident z5 2x32 ramleri de destekler.

Şöyle açıklayayım hocam daha net anlarsın G.SKILL yazdım qvl listesinde çok RAM'ler çıktı hepside XMP destekli yani anakartım XMP destekli ramleri destekliyor doğru anlamışım dimi ?
@MAH0A
Bende bunun 7600 MHz 2x16 GB kitleri var. Ama anakartın destek listesinde kod olarak bu varsa alabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,894
Üyeler
163,076
Son üye
ılGhostlı
Top Bottom