olmazda hakkı 2kBu pc'yi satın alıcam bu haliyle internetteki darboğaz testleriyle falan yüksek darboğaz gösteriyor ama sıkıntı olur mu sormak istedim
alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım 1080 p monitörüm
Alıntıyı görüntüle
Shark 7A sanırım, bütçenizi bilmiyorum ama kasa ve psu'yu fsp yapın bir de ssd'de dram istiyorsanız değiştirin. Çoğunluk 2k monitör tavsiye etmişti bence paranız olunca 2k alın 1080p de iş görür şuanlık.Bu pc'yi satın alıcam bu haliyle internetteki darboğaz testleriyle falan yüksek darboğaz gösteriyor ama sıkıntı olur mu sormak istedim
alırsam herhangi bir sorun yaşar mıyım 1080 p monitörüm
Alıntıyı görüntüle
ssd ve kasa güzel değişmesine gerek yokShark 7A sanırım, bütçenizi bilmiyorum ama kasa ve psu'yu fsp yapın bir de ssd'de dram istiyorsanız değiştirin. Çoğunluk 2k monitör tavsiye etmişti bence paranız olunca 2k alın 1080p de iş görür şuanlık.
SSD kötü demedim dram istiyorsan değiştir dedim, kasayı bilmiyorum zamanında bende konu açtım kimse aigo al demedi xpg ve fsp önerdiler hep.ssd ve kasa güzel değişmesine gerek yok
pardon kasa xpg sandımSSD kötü demedim dram istiyorsan değiştir dedim, kasayı bilmiyorum zamanında bende konu açtım kimse aigo al demedi xpg ve fsp önerdiler hep.
bütçe 40 k-42k idi pc tam 40 k geliyor. monitörümü yeni almıştım 1080 p şuanda değiştirememBütçe ne kadar?
hocam inno3d mi palit mi almalıyım 4070 super olarakShark 7A sanırım, bütçenizi bilmiyorum ama kasa ve psu'yu fsp yapın bir de ssd'de dram istiyorsanız değiştirin. Çoğunluk 2k monitör tavsiye etmişti bence paranız olunca 2k alın 1080p de iş görür şuanlık.
Inno alınteşekkürler arkadaşlar
Mesaj otomatik birleştirildi:
bütçe 40 k-42k idi pc tam 40 k geliyor. monitörümü yeni almıştım 1080 p şuanda değiştiremem
Mesaj otomatik birleştirildi:
hocam inno3d mi palit mi almalıyım 4070 super olarak
ssd olarak ne önerirsinizInno alın
Dram olsun istiyorsanız KC3000. Sizin seçtiğiniz ssd de kötü değil bence ama dram yokssd olarak ne önerirsiniz