Neler Yeni

Yardım Dubai den g29 getirmek

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
Herkeze Dubai den selamlar yaklaşık bir ay sonra yurda uçakla dönüş yapacağım. Burada g29 baya uygun 8300 gibi bir fiyata geliyor. Bunu beraberimde uçakla getirebilirmiyim? Gümrüğe takılır yada vergilendirilirmiyim? Bunları soracaktım teşekkürler

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Herkeze Dubai den selamlar yaklaşık bir ay sonra yurda uçakla dönüş yapacağım. Burada g29 baya uygun 8300 gibi bir fiyata geliyor. Bunu beraberimde uçakla getirebilirmiyim? Gümrüğe takılır yada vergilendirilirmiyim? Bunları soracaktım teşekkürler
getire getire g29 mu getirilir thrustmaster t300rs falan getirsene reis :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde kutusunu falan atman lazım sanırım geçmeye biliyor öteki türlü bende net emin değilim hiç bir türlü geçmiyor da olabilir

Birde kutusunu falan atman lazım sanırım geçmeye biliyor öteki türlü bende net emin değilim hiç bir türlü geçmiyor da olabilir
Kutuyu açıp jelatinlerini falan sökerse sorun olmaz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
Belli olmaz o iş yedek telefon bile sokamıyorsun ülkeye
İyi de onun kanunu düzenlemesi var kaldı ki bu gibi bi aleti kutusunda getirmek doğal bir hak. Bizim tanıdık bana jelatini sökmedrn xsx getirmişti misak

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,179
İsim
Volkan
İyi de onun kanunu düzenlemesi var kaldı ki bu gibi bi aleti kutusunda getirmek doğal bir hak. Bizim tanıdık bana jelatini sökmedrn xsx getirmişti misak
umarım geçer ne diyeyim
1731269886607.png

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Thrustmaster ın sadece vitesi g29 fiyatıyla aynı. G29 uygun. Ayrıca sıkılıp kenara atma ihtimalim var. O yüzden fazla para vermek istemiyorum. Yanımda getirebilirmiyim. Sorun cıkar mı? İntde net bilgi yok.

Kutuyu açıp jelatinlerini falan sökerse sorun olmaz
Kutuyu açıp jelatinleri sökerim valize sokarım. Onda sorun yok. Sadece sorun cıkarırlar mı?

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,481
İsim
Çağatay
Thrustmaster ın sadece vitesi g29 fiyatıyla aynı. G29 uygun. Ayrıca sıkılıp kenara atma ihtimalim var. O yüzden fazla para vermek istemiyorum. Yanımda getirebilirmiyim. Sorun cıkar mı? İntde net bilgi yok.
Ürünün kutusunu açıp getir, 1 adet olduğu için sorun çıkmaz. Çok zorlarlarsa kutuyu atarsın. Defalarca benzer ürün getirdim. Bilgisayar kasası bile getirdiğim oldu. Sorun yaşamadım.

Kutuyu açıp jelatinleri sökerim valize sokarım. Onda sorun yok. Sadece sorun cıkarırlar mı?
Yok sorun çıkmaz

mk3_ugur

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
uğur dkyr
Sorun cıkacaksa paketi açıp 3 arkadaş döneceğiz her bir valize bir parça da koyabilirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,564
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom