ne dedi destek bu arada kaldırdılar sistemi ana oem sayfasındandamsi de çift slot varmış ssd için 1250 tl asrock 700 tl hangisine upgrade etsem bilemedim.Tabi destek izin verirse
ne dedi destek bu arada kaldırdılar sistemi ana oem sayfasındandamsi de çift slot varmış ssd için 1250 tl asrock 700 tl hangisine upgrade etsem bilemedim.Tabi destek izin verirse
İptal gelirse anca yoksa yok. İhtiyaç vardı çok kotu olduhaber alan var mı daha stok gelir mi beyler?
Siteden kaldirdilar 2024 yılının en ucuz 5600x ile 4060 sistemiydi başka da gelmez bu fiyatta alanlar hayırlı olsun 5500 ile rx6600 fiyatina aldilarhaber alan var mı daha stok gelir mi beyler?
mesaj attım beklemede hala fps farkı olurmu olmazmı anlamadım açıkcasıne dedi destek bu arada kaldırdılar sistemi ana oem sayfasındanda
bence değiştirmezler cünkü fiyat farkı üstüne ödeme alacaklar falan kapanmıs tükenmis ürünle uğrasıcaklarını sanmıyorum.Bu arada müsteri hizmetlerni ara daha iyi o sistemden olup olmayacağına bakıp söylüyor sana 2 dkdamesaj attım beklemede hala fps farkı olurmu olmazmı anlamadım açıkcası
bana alabilirsiniz dedi satıcı, ben 7500f 460ti 16gb olanı alırken sordum , webe özel bitti ama burdan verirmisiniz dedim olur orda yazana bakmayın dedi izmir bornova şubesiWebe özel diyor ama alabiliyor muyuz? 11.11-7 sistemi