inş sıkıntı olmaz hocamİnşallah sorun olmaz bakalım ama mantıken inse bile gümrük sırasında bekleyecek daha
inş sıkıntı olmaz hocamİnşallah sorun olmaz bakalım ama mantıken inse bile gümrük sırasında bekleyecek daha
Bi tane siyah kasam yok elde hepsi ya silver ya beyaz ya açık mavi falan Sırf ondan alasım geliyo.Üçü beyaz, gelen 2 tanesi siyah onları bekliyorum
Ben hepsini evde ki sistemlere dağıtmayı düşünüyorum aynı şekilde bende de m1w falan mor, siyah hiç yoktu.Bi tane siyah kasam yok elde hepsi ya silver ya beyaz ya açık mavi falan Sırf ondan alasım geliyo.
Bi tane siyah kasam yok elde hepsi ya silver ya beyaz ya açık mavi falan Sırf ondan alasım geliyo.
Auladan 3 tane almıştım daha önceden iflas ettirdi bana temuBen hepsini evde ki sistemlere dağıtmayı düşünüyorum aynı şekilde bende de m1w falan mor, siyah hiç yoktu.
Bence de ondanBu arada bu seviye bir klavyede bu stabler var ya bedava olm bu nası stabler sıfır rattle var.
Adın E ilemi başlıyor yoksaaYorumları okudukça alasım geliyor. 5 tane aldım, hâlâ alasım geliyor
o nasıl oluyo460 gelıyor bı tane daha mı alsam
kredı felan var da bıtanesı surelı para olsa dusunurdumo nasıl oluyo