Neler Yeni

Dünya hayatı anlamlı mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ad-Soyad
selamlar, 3 buçuk ay önce vefat eden kedim hâla aklımın bir köşesinde. daha 2 aylık falandı ve maalesef araba çarptı. şu olayları düşününce dünyevi hayat aşırı boş geliyor insana. şan, şöhret, mal, mülk... sizinde bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum

innata

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Onur Erçakır
Ölümü görünce kısa bir süre kendimize geliyoruz. Sonra yine kendimizden geçip hırslarımızın peşinden koşmaya başlıyoruz. Hayata anlam veren veriyor. Veremeyen de bunalımda oluyor genelde. Bence anlamı yok ama bir uğraş bularak bunalıma girmeden zaman geçirmeye çalışıyorum işte napam.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ad-Soyad
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ölümü görünce kısa bir süre kendimize geliyoruz. Sonra yine kendimizden geçip hırslarımızın peşinden koşmaya başlıyoruz. Hayata anlam veren veriyor. Veremeyen de bunalımda oluyor genelde. Bence anlamı yok ama bir uğraş bularak bunalıma girmeden zaman geçirmeye çalışıyorum işte napam.
bunalıma da girmemek lazım bence

aakif

80+ Bronze
Anlamlı. Hedeflerinin peşinden koşmak, arkadaşlarınla vakit geçirmek, sevmek sevilmek. Bir de ayakkabı koleksiyonu yapmak. Dünya hayatını sorgulayanlar depresif ve enerjisini kaybetmiş oluyor, sinir bozucu bir şey. Bu arada mal mülk şan şöhret önemli değil kesinlikle, hepsi burada kalacak çünkü. Ama kendine değer vermek, bir şeyler başarmak bence önemli.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
selamlar, 3 buçuk ay önce vefat eden kedim hâla aklımın bir köşesinde. daha 2 aylık falandı ve maalesef araba çarptı. şu olayları düşününce dünyevi hayat aşırı boş geliyor insana. şan, şöhret, mal, mülk... sizinde bu konu hakkındaki düşüncelerinizi bekliyorum
boş veya dolu hale getiren sizsiniz .
Mutlu olup olmamak gibi bu da sizin elinizde olaylar etkiler ama gene sizin istemesine bağlı.
Dikkat edin bunu siz istersiniz genel olarak olaylar da tuzu biberi olur.

Cevdet Sunay

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,066
İsim
Hakan
ben o soforu ındırır tekme tokat doverdım agzını burnunu kanla kapatırdım hayvanıma oyle bı sey olsa
yıne ıyı sabır etmıssınıx

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
481
İsim
Mehmetcan İvrendi
Hocam dünya hayatı boş değil boş olan mal,mülk şöhret peşinde koşmak nasıl desem mesela şu çakma Lucifer gibi Parayla Eğlenen insanlar bu tarz hayatlar peşinde koşan insanlar için boş dolu bir hayat yaşamak hayatı anlamlı yaşamak istiyorsan o zaman somut/maddi değil daha çok Soyut/Manevi şeylere odaklanman gerekiyor yani duygularına diyebilirim doku bir hayat için gerkenler⬇️

-Kariyer yap
-Vucut yap (kendin için kız tavlamak için falan degil6)
-Anime kızı bulup evlen
XJSKWNBSİSKSKSKSK

Neyse şaka Maka bir yana mesela benim için dolu bir hayat Düzgün,temiz,iyi kalpli bir öyle evlenmek sonra 1 erkek 1 tanede kız çocuğu yapmak onlarla vakit geçirmek istiyorum ama mesela onlara iyi bir hayat sunmak için para lazım bu yüzden okuyup bir yerlere gelmeye kariyer yapmaya çalışıyorum ayrıca onları koruya bilmek ve kendilerini daha güvende hissetmeleri için vs. İyi bir vücut yapıyorum bu hem kendim özgüvenim için hemde az önceki sebeplerden dolayı yani kısaca iyi,boş olmayan bir şeyin peşinden koşarsan o zaman farklı hedeflerinde olacak bu sayede iyi dolu olduğunu hissetmek ve yaşamak için bir sebebin olur.

(Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ad-Soyad
Hocam dünya hayatı boş değil boş olan mal,mülk şöhret peşinde koşmak nasıl desem mesela şu çakma Lucifer gibi Parayla Eğlenen insanlar bu tarz hayatlar peşinde koşan insanlar için boş dolu bir hayat yaşamak hayatı anlamlı yaşamak istiyorsan o zaman somut/maddi değil daha çok Soyut/Manevi şeylere odaklanman gerekiyor yani duygularına diyebilirim doku bir hayat için gerkenler⬇️

-Kariyer yap
-Vucut yap (kendin için kız tavlamak için falan degil6)
-Anime kızı bulup evlen
XJSKWNBSİSKSKSKSK

Neyse şaka Maka bir yana mesela benim için dolu bir hayat Düzgün,temiz,iyi kalpli bir öyle evlenmek sonra 1 erkek 1 tanede kız çocuğu yapmak onlarla vakit geçirmek istiyorum ama mesela onlara iyi bir hayat sunmak için para lazım bu yüzden okuyup bir yerlere gelmeye kariyer yapmaya çalışıyorum ayrıca onları koruya bilmek ve kendilerini daha güvende hissetmeleri için vs. İyi bir vücut yapıyorum bu hem kendim özgüvenim için hemde az önceki sebeplerden dolayı yani kısaca iyi,boş olmayan bir şeyin peşinden koşarsan o zaman farklı hedeflerinde olacak bu sayede iyi dolu olduğunu hissetmek ve yaşamak için bir sebebin olur.

(Tam anlatamadım ama umarım anlamışsındır)
başarırsın umarım

hayatttan bıkmış insanlar ,bu dünyayı anlamszı bulan insanlar, bu hayattan zevk alamayan insanlar, bu dünyadaki nimetlerin farkında olmayanlardır. sıcak bir evde uyanmanın birinin sana günaydın demesinin bile ne kadar güzel bir şey olduğunu fark edemeyenlerdir. Bir durum sonucu hayata küsenler yaşamın önemini bilmeyenlerdir. Yani her şey mal mülk değil sevmek sevildiğini bilmek etrafa neşe saçmak iyilik yapmak mutllu olmak hayatın tadını çıkarmak için uğraşmmak hayatı anlamlı kılan şeyler bunlardır bence

Top Bottom