Neler Yeni

HEPSİJET MT olarak çalışmak #2

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
amazon harici alışveriş yapmıyorum vallahi.
Amazon'un israil ile antlaşması var diye alışverişi kestim ama yeminlen hepsini topla Amazon'un çeyreği etmezler. Sorun yaşamadığım yer yok çünkü adetli ürün alıyorum illaki bi sorun çıkar ama Amazon müşterisine sahip çıkıyor, çözüm sunuyor, mağduriyeti gideriyor. TR firmaları fırsatçı alçak. HB 20 adet kulaklığımı çaldı mesela, Trendyol'dan ürün alıyorum başka ürün çıkıyor, kapalı kutu sıfır ürün alıyorum kırık çıkıyor, garantiye ürün yolluyoruz, ürüne çöküyorlar. 2 aydır incehesap ve n11'den mouse paramı almaya çalışıyorum, alamadım. Amazon'da sorun çıksa mt arıyorum bir kaç telefon görüşmesi, sorun çözülüyor. Aslında boykotu bu kansızlara yapmak lazım, şuan sorguluyorum, Amazon İsrail'e destek veriyor zulme sebep oluyor, bu HB, Trendyol,N11 vs de biz alışveriş yaptıkça güçlenip bizim insanımızı mağdur ediyor, bir çok şikayet var, mağdur çok, bunlarda zulüm yapıyor bi farkı yok. Doğruyu şaşırdım ya da bulucam.

K.R.A.T.O.S

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Elvan Emircan
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Instagram
emrcn.exe

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
Bugün beni aradılar , saatlik ücret olarak 100-250 TL arası değişiyor dediler.
Birkaç ay biz idare ediyoruz ama sonra sizden şirket açmanızı istiyoruz dediler. ( Şirket açtıktan sonra sanırım muhasebeci ücretini karşılıyorlarmış. )
Ben deneyimsiz olduğum için online bir eğitim tamamlamam gerekiyormuş. Bir link yolladılar , hallettim ama şimdi ne olacak?
Siz de aynı süreçten geçtiniz mi? Daha detaylı anlatırsanız bir çok kişinin kafasındaki soruları cevaplamış olabilirsiniz.

Rabiotta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
559
İsim
Mert Furkan Can
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar,oyunlar,diziler
Bugün beni aradılar , saatlik ücret olarak 100-250 TL arası değişiyor dediler.
Birkaç ay biz idare ediyoruz ama sonra sizden şirket açmanızı istiyoruz dediler. ( Şirket açtıktan sonra sanırım muhasebeci ücretini karşılıyorlarmış. )
Ben deneyimsiz olduğum için online bir eğitim tamamlamam gerekiyormuş. Bir link yolladılar , hallettim ama şimdi ne olacak?
Siz de aynı süreçten geçtiniz mi? Daha detaylı anlatırsanız bir çok kişinin kafasındaki soruları cevaplamış olabilirsiniz.
şirket açmayı ne için istiyorlar acaba normal bir şey mi bu? bide ben 1 hafta önce başvurdumm part time saatlik 90tl yazmıştım dönmediler hala nasıl başvurmuştun sakıncası yoksa

MzK47555

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
201
İsim
Mehmet Zahit Keskin
şirket açmayı ne için istiyorlar acaba normal bir şey mi bu? bide ben 1 hafta önce başvurdumm part time saatlik 90tl yazmıştım dönmediler hala nasıl başvurmuştun sakıncası yoksa
Sanırım bize ödedikleri ücreti fatura kestirerek gider olarak gösterip gelirlerindeki vergiyi düşürüyorlar. Onlar için iyi bizim için kötü bir durum çünkü kendi sigortamızı kendimiz ödememiz gerekiyor.
@K.R.A.T.O.S ilk konuda link paylaşmıştı , oradan başvurmuştum. Sonra mail geldi , form doldurdum , video çektim falan. Dün de aradılar işte. Normalde tecrübeli eleman alıyorlarmış -benimde yok- fakat eğitim varmış online onu tamamlarsan o iş halloluyormuş. Tamamladım bakalım ne olacak.

Top Bottom