Neler Yeni

Çözüldü✓ DARBOĞAZ YAŞAR MIYIM?

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
Merhaba arkadaşlar Asus tuf 4070 ti super + ryzen 7 7800x3d ile bir kombin yapıp sistemi aldım yolda şu an ben 1080p 360hz oynayan fps odaklı bir insanım ileride 2k monitör alacağım çift olarak yapacağım fakat şu an 1080p devam edeceğim genel olarak oyunlarda herhangi bir problem darboğaz yaşar mıyım bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Muhammed Umut Kaya
hayır yaşamazsınız aynı işlemci ve ekran kartı modelini bende kullanıyorum tüketim değerlerine göre bir psu almanızı öneririm

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Darboğaz olmaz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır yaşamazsınız aynı işlemci ve ekran kartı modelini bende kullanıyorum tüketim değerlerine göre bir psu almanızı öneririm
Evet kaliteli PSU almak çok önemli daha dün birinin evinde şalter atmış psudan dolayı. Psudan kıvılcım çıkan bile gördüm. Gamebooster, gamepower, Rampage vb. yerine Rajintek, High Power, Msi, Corsair gibi kaliteli Psular alınmalı

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Değerli cevap için teşekkür ederim asus Tuf 750w gold sertifikalı psu var sistemde akım korumalı priz ile kullanacağım uygun mudur

Darboğaz olmaz

Evet kaliteli PSU almak çok önemli daha dün birinin evinde şalter atmış psudan dolayı. Psudan kıvılcım çıkan bile gördüm. Gamebooster, gamepower, Rampage vb. yerine Rajintek, High Power, Msi, Corsair gibi kaliteli Psular alınm

Darboğaz olmaz

Evet kaliteli PSU almak çok önemli daha dün birinin evinde şalter atmış psudan dolayı. Psudan kıvılcım çıkan bile gördüm. Gamebooster, gamepower, Rampage vb. yerine Rajintek, High Power, Msi, Corsair gibi kaliteli Psular alınmalı
Teşekkürler cevap için yukarıdaki yazdım uygun mudur psu

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Değerli cevap için teşekkür ederim asus Tuf 750w gold sertifikalı psu var sistemde akım korumalı priz ile kullanacağım uygun mudur

Teşekkürler cevap için yukarıdaki yazdım uygun mudur psu
Sistemi toplama alacaksan o PSU'yu alma. Daha ucuza çok daha iyi PSUlar var. Ama hazır sistemde varsa veya şuan sen de varsa kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
Sistemi toplama alacaksan o PSU'yu alma. Daha ucuza çok daha iyi PSUlar var. Ama hazır sistemde varsa veya şuan sen de varsa kullanabilirsin
Anlayamadım pek o psuyu alma derken fp olarak mı değerlendirdin yoksa psu mu kötü ,
Direkt hazır sistemin içinde indirimli şekilde olduğundan bende güvendiğimden Asus tuf serisine sertifikası vs kaliteli olsun iyi olsun diye düşündüm

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Anlayamadım pek o psuyu alma derken fp olarak mı değerlendirdin yoksa psu mu kötü ,
Direkt hazır sistemin içinde indirimli şekilde olduğundan bende güvendiğimden Asus tuf serisine sertifikası vs kaliteli olsun iyi olsun diye düşündüm
F/P olarak çok kötü ama psu kötü değil

Sistemin linkini atar mısın

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık

Anladım fiyat açısından diyorsunuz ben göz ardı etmişim demek ki tam araştıramadım o konuyu ama iyi diyorsanız performansına kalitesine problem yok benim için

F/P olarak çok kötü ama psu kötü değil

Sistemin linkini atar mısın
Sanırım yanlış söyledim kusura bakmayın Asus prime 750W modeliymiş

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Anladım fiyat açısından diyorsunuz ben göz ardı etmişim demek ki tam araştıramadım o konuyu ama iyi diyorsanız performansına kalitesine problem yok benim için

Sanırım yanlış söyledim kusura bakmayın Asus prime 750W modeliymiş
Seçeneklerde 7800x3d yok :) f/p olarak sistem genel olarak kötü her şey Asus olduğu için pahalıya patlamış ben sana söyleyeyim

Seçeneklerde 7800x3d yok :) f/p olarak sistem genel olarak kötü her şey Asus olduğu için pahalıya patlamış ben sana söyleyeyim
7800x3D stoğu bitmiş heralde

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Tarık
Evet sanırım sonuncusunu benim kasaya koydular :) istersen ben eklediklerimi söyliyim
r7 7800x3d
Asus prime b650-MK
Tuf 4070 ti super
Corsair 32 gb 6000mhz cl 36
Vortex 1 tb m2
asus prime 750w
asus a21 plus kasa
Corsair icue H150i elite cappelix xt 360 mm

( ek olarak Psu için ne demiştik son olarak iyi mi kötü mü)

LoserIl

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet sanırım sonuncusunu benim kasaya koydular :) istersen ben eklediklerimi söyliyim
r7 7800x3d
Asus prime b650-MK
Tuf 4070 ti super
Corsair 32 gb 6000mhz cl 36
Vortex 1 tb m2
asus prime 750w
asus a21 plus kasa
Corsair icue H150i elite cappelix xt 360 mm

( ek olarak Psu için ne demiştik son olarak iyi mi kötü mü)
He sen sipariş ettin yani? Psu iyi ama f/p olarak iyi değil. Sorun çıkarmaz yani

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Darboğaz olmaz

Deepcool nasıldır hocam?

Top Bottom