akıllı kuş
80+ Gold
Dahası
testi arkadaki tüm programları kapatıp yapın.bu testide gönderiyorum hemen
testi arkadaki tüm programları kapatıp yapın.bu testide gönderiyorum hemen
Hangi değerler normal değil kendi ssdmi de test edip bakayım merak ettim benimkinde sıkıntı var mıdeğerler normal değil, SSD'den kaynaklı olabilir. benim attığım program ile de denermisiniz?
bu fotoğraftaki değerler olması gerekenden düşük çıkmış.Hangi değerler normal değil kendi ssdmi de test edip bakayım merak ettim benimkinde sıkıntı var mı
testi arkadaki tüm programları kapatıp yapın.
SSD gitmiş hocam geçmiş olsun. Writing Değerleri ölü gibi read ise olması gerekenin neredeyse %50 altında. yeni SSD almak tek çözüm.Alıntıyı görüntüle
arkadaki tüm programlar kapatıldı
ben bunu yeni aldım 2 ay olmadı ilk aldığımdan beri boyle ssd pc yavaş satıcıyla konussam arıza ıcın yollasak cozermıSSD gitmiş hocam geçmiş olsun. Writing Değerleri ölü gibi read ise olması gerekenin altında. yeni SSD almak tek çözüm.
ilk aldığınızdan beri böyle ise satıcıdan SSD için değişim talebinde bulunun. size bildiğiniz bozuk SSD'li sistem yollamış.ben bunu yeni aldım 2 ay olmadı ilk aldığımdan beri boyle ssd pc yavaş satıcıyla konussam arıza ıcın yollasak cozermı
tamamdır tesekkur ederımilk aldığınızdan beri böyle ise satıcıdan SSD için değişim talebinde bulunun. size bildiğiniz bozuk SSD'li sistem yollamış.
model sorunlu ondan böyleilk aldığınızdan beri böyle ise satıcıdan SSD için değişim talebinde bulunun. size bildiğiniz bozuk SSD'li sistem yollamış.
bunu ondan sormuştumssd plus mı modeli nedir
Yani tekrar plus alsam yine mi bozulcakssd plus kronik sorunlu, %100 ssd'den kaynaklı
Mesaj otomatik birleştirildi:
model sorunlu ondan böyle
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunu ondan sormuştum
temiz ve sağlam gelme ihtimali var, işin başında bu model ssd'ye bulaşmaman gerekirdi, Benim tavsiyem ürünü değiştirt ve 2.el satman olur eğer anakartın destekliyor ise güzel bi m2 ssd yapıştırırsan bal gibi kayar gider bu sistem, eğer m2 girişin yok ise sata ssd konusu aç arkadaşlar öneride bulunurYani tekrar plus alsam yine mi bozulcak
bu arada iade edip parayı geri alabiliyorsan direkt bunu yap benceYani tekrar plus alsam yine mi bozulcak
Tamamdir bilgiler icin cok tesekkurlertemiz ve sağlam gelme ihtimali var, işin başında bu model ssd'ye bulaşmaman gerekirdi, Benim tavsiyem ürünü değiştirt ve 2.el satman olur eğer anakartın destekliyor ise güzel bi m2 ssd yapıştırırsan bal gibi kayar gider bu sistem, eğer m2 girişin yok ise sata ssd konusu aç arkadaşlar öneride bulunur