Ekran kartım ve işlemcim iyi lakin pc kasıyor

değerler normal değil, SSD'den kaynaklı olabilir. benim attığım program ile de denermisiniz?
Hangi değerler normal değil kendi ssdmi de test edip bakayım merak ettim benimkinde sıkıntı var mı

Hangi değerler normal değil kendi ssdmi de test edip bakayım merak ettim benimkinde sıkıntı var mı
bu fotoğraftaki değerler olması gerekenden düşük çıkmış.

Ekler

• 1731502718280.png
    1731502718280.png
    62.8 KB · Hit: 34
SSD gitmiş hocam geçmiş olsun. Writing Değerleri ölü gibi read ise olması gerekenin altında. yeni SSD almak tek çözüm.
ben bunu yeni aldım 2 ay olmadı ilk aldığımdan beri boyle ssd pc yavaş satıcıyla konussam arıza ıcın yollasak cozermı

ben bunu yeni aldım 2 ay olmadı ilk aldığımdan beri boyle ssd pc yavaş satıcıyla konussam arıza ıcın yollasak cozermı
ilk aldığınızdan beri böyle ise satıcıdan SSD için değişim talebinde bulunun. size bildiğiniz bozuk SSD'li sistem yollamış.

ssd plus kronik sorunlu, %100 ssd'den kaynaklı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ilk aldığınızdan beri böyle ise satıcıdan SSD için değişim talebinde bulunun. size bildiğiniz bozuk SSD'li sistem yollamış.
model sorunlu ondan böyle

ssd plus mı modeli nedir
bunu ondan sormuştum

ssd plus kronik sorunlu, %100 ssd'den kaynaklı

model sorunlu ondan böyle

bunu ondan sormuştum
Yani tekrar plus alsam yine mi bozulcak

temiz ve sağlam gelme ihtimali var, işin başında bu model ssd'ye bulaşmaman gerekirdi, Benim tavsiyem ürünü değiştirt ve 2.el satman olur eğer anakartın destekliyor ise güzel bi m2 ssd yapıştırırsan bal gibi kayar gider bu sistem, eğer m2 girişin yok ise sata ssd konusu aç arkadaşlar öneride bulunur

bu arada iade edip parayı geri alabiliyorsan direkt bunu yap bence

temiz ve sağlam gelme ihtimali var, işin başında bu model ssd'ye bulaşmaman gerekirdi, Benim tavsiyem ürünü değiştirt ve 2.el satman olur eğer anakartın destekliyor ise güzel bi m2 ssd yapıştırırsan bal gibi kayar gider bu sistem, eğer m2 girişin yok ise sata ssd konusu aç arkadaşlar öneride bulunur
Tamamdir bilgiler icin cok tesekkurler

Geri