Neler Yeni

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Herkes birtakım anılar yaşar. Mühim olan onların üstesinden gelmektir. Eğer tamamen önsemsiz hâle gelmişse onun için, bir önemi yok diyebilirim. Ancak hâlen aklının bir köşesinde geçmişe kafa yoruyorsa, yaşanılanları özlüyorsa, bu durumları çok önemsiyorsa seni sadece kendisine iyi geldiğin için yanında istediğini net bir şekilde söyleyebilirim dostum.
Bu tarz konular konuşularak aşılacak şeylerdir. Burada tek husus %100 dürüstlük olduğu için birbiriniz hakkında bazı şeyleri es geçmek gerekir.
Tamamen önemsiz hale geldigini dusunuyorum onun için, konuşmaları mimikleri herşeyi kesinlikle umursamadığını gosteriyor.
Ama ben gecmiste boyle birsey yapmasini kaldiramiyorum, devam edecek miyim bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de dahil her insan birçok hata yapmıştır. Bazen cahillik içerisinde bazen depresonlu olduğu zamanlarda bazen de sonrasında pişman olacağını düşünmeden anlık kararlarla..

Burada asıl husus bahsi geçen kızın şu zamanlarda ne durumda olduğu. İnsanlar değişir, olgunlaşır, farkına varır, pişman olur..
Dediğimi etik bulmayanlar elbet olacaktır ancak emin olabilmek açısından basit bir teste tabii tutulabilir. Çünkü hiçbir insanın içindeki düşüncelerini net bir şekilde bilemeyiz veya tam olarak öğrenemeyiz. Her zaman saklanmış bilgiler vardır.

Bahsettiğim testi açıklamama gerek yok sanırım, anlaşılabilir hâlde olduğunu düşünüyorum.
Hocam test edebilecek biri olduğumu düşünmuyorum, yapamam öyle bir şey

sende kullan at ytd

sen sanırım baya ciddi ilişki istiyorsun bundan olmaz söyleyeyim
Kullan at yapacak kadar ahlaksız bir insan degilim hocam

Teste tabi tutmakta güven kaybı gibi problemlere yol açmaz mı? Bu ilişkiyi gözden çıkarmazsa konu sahibi arkadaş duygularını yitirdiği bir kızla birlikte olmuş olacak, durum böyle olunca zaten her iki tarafında mutlu olma ihtimali yok, hatta kız için daha kötü olacak. Mantıklı olan akışına bırakmak, mesafeli olmak ama arkadaşın duyguları ayrılması gerektiğini söylüyormuş.
Test benim icin söz konusu bile degil hocam

Hiçbir şekilde belli etmeyeceksin elbette. Edersen olan bağ da kopar.

Ayrıldığı anda en az 6 ay boyunca kendine gelemeyecek, ani kararlar almaması tarafındayım.
O yuzden ani karar vermemeye calisiyorum

Son düzenleme:

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Tamamen önemsiz hale geldigini dusunuyorum onun için, konuşmaları mimikleri herşeyi kesinlikle umursamadığını gosteriyor.
Ama ben gecmiste boyle birsey yapmasini kaldiramiyorum, devam edecek miyim bilmiyorum

Hocam test edebilecek biri olduğumu düşünmuyorum, yapamam öyle bir şey

Kullan at yapacak kadar ahlaksız bir insan degilim hocam

Test benim icin söz konusu bile degil hocam

O yuzden ani karar vermemeye calisiyorum
Kendin en doğru olanı yap ya, kimsenin gazınada gelme.

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Taha
Hiçbir şekilde belli etmeyeceksin elbette. Edersen olan bağ da kopar.

Ayrıldığı anda en az 6 ay boyunca kendine gelemeyecek, ani kararlar almaması tarafındayım.
Katılıyorum odaklanabilceği uğraşları olması lağzım daha doğrusu o konuya takılı kalmayacağı.

ne kadar zamandır birliktesiniz

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Sen bu kızı şu an seviyor musun, olduğun durumda ona karşı bir takım hislerin halen daha var mı?
Hocam ne hissettiğimi anlayamıyorum, çok seviyordum ama ögrendiklerimi dusundukce midem bulanıyor.

Katılıyorum odaklanabilceği uğraşları olması lağzım daha doğrusu o konuya takılı kalmayacağı.

ne kadar zamandır birliktesiniz
Hocam adını koyalı 2 ay oldu ama 6 7 aydır böyleyiz
oncesindede yakin arkadastik zaten

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hocam ne hissettiğimi anlayamıyorum, çok seviyordum ama ögrendiklerimi dusundukce midem bulanıyor.

Hocam adını koyalı 2 ay oldu ama 6 7 aydır böyleyiz
oncesindede yakin arkadastik zaten
Önce bu kıza karşı olan hislerini açıklığa kavuşturman gerek. Zamana bırak, baktın kızın yanında eskisi gibi hissetmiyorsun, seni mutlu etmiyor, yolları ayır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Taha
Bana kalırsa daha fazla bağlanmadan ilişkiyi devam ettirmemeniz olucaktır, eğer devam ettirirsen zorla oluruna bakmaya çalışıcaksın, bu çok bariz şekilde belli, sonrasında ona karşı oluşacak zorunlu olmayan bir bağlılığa lüzum olmadığını düşünüyorum, bu konuda hassasınız ve bu sınırınızı çizmeniz gerektiğini düşünüyorum, elbette geçmişte olmuştur hatalar yapılabilir vb şekilde de düşünülebilir ama siz içinizde tutmaya devam ettikçe daha doğrusu sürdürmeyi tercih ettiğinizde kendinize uzun vadede mutlu olma umuduyla hüsrana ve piskolojik çöküntüye sürükleyebilirsiniz, tam tersi şu an bitirmeyi tercih ettiğinizde (karar verme seçeneğinizin farkında olarak) vereceğiniz kararı bir süre sorguladıktan sonra daha kolay şekilde tekrar kendinize odaklanabilirsiniz. Ve asla başkasını bulamam gibi bir düşünceye kapılmayın kararınızı bu doğrultuda verin, ben bu şekilde düşünüyorum eksik kaldığım taraflar olabilir...

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Önce bu kıza karşı olan hislerini açıklığa kavuşturman gerek. Zamana bırak, baktın kızın yanında eskisi gibi hissetmiyorsun, seni mutlu etmiyor, yolları ayır.
Bana kalırsa daha fazla bağlanmadan ilişkiyi devam ettirmemeniz olucaktır, eğer devam ettirirsen zorla oluruna bakmaya çalışıcaksın, bu çok bariz şekilde belli, sonrasında ona karşı oluşacak zorunlu olmayan bir bağlılığa lüzum olmadığını düşünüyorum, bu konuda hassasınız ve bu sınırınızı çizmeniz gerektiğini düşünüyorum, elbette geçmişte olmuştur hatalar yapılabilir vb şekilde de düşünülebilir ama siz içinizde tutmaya devam ettikçe daha doğrusu sürdürmeyi tercih ettiğinizde kendinize uzun vadede mutlu olma umuduyla hüsrana ve piskolojik çöküntüye sürükleyebilirsiniz, tam tersi şu an bitirmeyi tercih ettiğinizde (karar verme seçeneğinizin farkında olarak) vereceğiniz kararı bir süre sorguladıktan sonra daha kolay şekilde tekrar kendinize odaklanabilirsiniz. Ve asla başkasını bulamam gibi bir düşünceye kapılmayın kararınızı bu doğrultuda verin, ben bu şekilde düşünüyorum eksik kaldığım taraflar olabilir...
Hocam çok uzatmadan bir kaç hafta deneyeceğim, baktım eskisi gibi olmuyor ayrılmak en iyisi olucak

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess
Top Bottom