Neler Yeni

Sevgilimin geçmişi Abilerim tavsiye istiyorum

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Ama bugün ögrendigime göre önceden eski sevgilileriyle biraz fazla yakınlaşmışlar, ve brn bunu kaldıramadım. En ileriye gitmemişler fakat yine de düsünmeden edemiyorum.
Abilerim arkadaşlarım, lütfen tavsiye verin bana, eve bırakırken yüzüne bile bakasım grlmedi. Ben mi yanlış dusunuyorum bjlmiyorum. Cok kotuyum

Herkes birtakım anılar yaşar. Mühim olan onların üstesinden gelmektir. Eğer tamamen önsemsiz hâle gelmişse onun için, bir önemi yok diyebilirim. Ancak hâlen aklının bir köşesinde geçmişe kafa yoruyorsa, yaşanılanları özlüyorsa, bu durumları çok önemsiyorsa seni sadece kendisine iyi geldiğin için yanında istediğini net bir şekilde söyleyebilirim dostum.
Bu tarz konular konuşularak aşılacak şeylerdir. Burada tek husus %100 dürüstlük olduğu için birbiriniz hakkında bazı şeyleri es geçmek gerekir.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Herkes birtakım anılar yaşar. Mühim olan onların üstesinden gelmektir. Eğer tamamen önsemsiz hâle gelmişse onun için, bir önemi yok diyebilirim. Ancak hâlen aklının bir köşesinde geçmişe kafa yoruyorsa, yaşanılanları özlüyorsa, bu durumları çok önemsiyorsa seni sadece kendisine iyi geldiğin için yanında istediğini net bir şekilde söyleyebilirim dostum.
Bu tarz konular konuşularak aşılacak şeylerdir. Burada tek husus %100 dürüstlük olduğu için birbiriniz hakkında bazı şeyleri es geçmek gerekir.
Furkan hocam konuyu biraz okursanız durumun daha farklı olduğunu anlayacaksınız.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Furkan hocam konuyu biraz okursanız durumun daha farklı olduğunu anlayacaksınız.

Direkt konu mesajına hitaben yorum yazdım, konunun tamamına hakim değilim. Kısa bir özet geçebilirseniz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Direkt konu mesajına hitaben yorum yazdım, konunun tamamına hakim değilim. Kısa bir özet geçebilirseniz elimden geldiğince yardımcı olabilirim.
Kız 16 yaşında 2 farklı kişiyle cinsel ilişkiye girecek kadar yakınlaşmış. tabi anlattığı kadarıyla böyleymiş, anlatmadığı şeyler bile olabilir yani. Konu sahibi arkadaş bunu öğrendikten sonra dünyası başına yıkılıyor ve kıza karşı olan duyguları ondan ayrılması gerektiğini söylüyor.

Rotangar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,082
İsim
Efe
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ve yazılıma dair her şey
Instagram
rotangar__
Steam
https://steamcommunity.com/id/Rotangar/
Discord
Rotangar#2224
Selam dostlar, çok yakın arkadaştan sevgili olduğum bir insan var. Cok iyiyiz her şey okay ama bugün bir kaç şey öğrendim ve panik atak geçirdim, sessiz bir yere geçip ağlamaya basladim.
İkimizde 18-19 yasindayiz, ben erken olgunlasmak zorunda kalan biri oldugumu dusunuyorum yasadigim bazi seylerden dolayı.
Daha önceden sevgilim olmadi, sporunu yapan cevresi olmayan kendiyle ilgilenen kendi halinde biriyim.
Normalde ilk sevgilimin daha öncrden erkek arkadaşı bile olmasın derdim.
Ama kız arkadaşımla önce normal bi sekilde arkadas olup sonra yakın arksdas olup sonradan sevgili oldugumuz ve kendisine cok deger verdigim için onceden sevgilisi olmasini falan takmadım, kendi sınırlarımi aştım diyebilirim.
Ama bugün ögrendigime göre önceden eski sevgilileriyle biraz fazla yakınlaşmışlar, ve brn bunu kaldıramadım. En ileriye gitmemişler fakat yine de düsünmeden edemiyorum.
Abilerim arkadaşlarım, lütfen tavsiye verin bana, eve bırakırken yüzüne bile bakasım grlmedi. Ben mi yanlış dusunuyorum bjlmiyorum. Cok kotuyum
Açıkçası sen böyle temiz biriyken kaldıramamışsın normal kendin gibi birini isterdin tabi ama alışsan iyi edersin.Çoğunluğun geçmişi böyle ne yazıkki :/

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kız 16 yaşında 2 farklı kişiyle cinsel ilişkiye girecek kadar yakınlaşmış. tabi anlattığı kadarıyla böyleymiş, anlatmadığı şeyler bile olabilir yani. Konu sahibi arkadaş bunu öğrendikten sonra dünyası başına yıkılıyor ve kıza karşı ola duyguları ondan ayrılması gerektiğini söylüyor.

Ben de dahil her insan birçok hata yapmıştır. Bazen cahillik içerisinde bazen depresonlu olduğu zamanlarda bazen de sonrasında pişman olacağını düşünmeden anlık kararlarla..

Burada asıl husus bahsi geçen kızın şu zamanlarda ne durumda olduğu. İnsanlar değişir, olgunlaşır, farkına varır, pişman olur..
Dediğimi etik bulmayanlar elbet olacaktır ancak emin olabilmek açısından basit bir teste tabii tutulabilir. Çünkü hiçbir insanın içindeki düşüncelerini net bir şekilde bilemeyiz veya tam olarak öğrenemeyiz. Her zaman saklanmış bilgiler vardır.

Bahsettiğim testi açıklamama gerek yok sanırım, anlaşılabilir hâlde olduğunu düşünüyorum.

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ben de dahil her insan birçok hata yapmıştır. Bazen cahillik içerisinde bazen depresonlu olduğu zamanlarda bazen de sonrasında pişman olacağını düşünmeden anlık kararlarla..

Burada asıl husus bahsi geçen kızın şu zamanlarda ne durumda olduğu. İnsanlar değişir, olgunlaşır, farkına varır, pişman olur..
Dediğimi etik bulmayanlar elbet olacaktır ancak emin olabilmek açısından basit bir teste tabii tutulabilir. Çünkü hiçbir insanın içindeki düşüncelerini net bir şekilde bilemeyiz veya tam olarak öğrenemeyiz. Her zaman saklanmış bilgiler vardır.

Bahsettiğim testi açıklamama gerek yok sanırım, anlaşılabilir hâlde olduğunu düşünüyorum.
Şahsen etik bulmuyorum, bulanıda anlayamam. 1 olur hata dersin ama 2. kez bunu tekrarlıyorsa hata diyemezsin, kaldı ki 16 yaşında daha reşit bile değil, kendini koruması gereken bir kızın 2 erkek ile bu kadar yakınlaşması nereden tutarsan tut kabul edilecek bir şey değil. Anlayamadığım bir diğer konu ise kızın bunu anlatırken ağlıyor olması, sen madem böyle bir şeyi anlatacaksın hazırlanmışsın, sounçlarını karşındaki kişinin vereceği tepkiyi biliyorsun, duygu sömürüsü yapıp karşındaki kişiyi kendisini suçlu hissettiriyorsun. İnsanlar dediğin gibi değişebilir ama böyle geçmişe sahip kişileride kimse kolay kolay sindirip kabul edemez. Yaş önemli burada, bu kız 16 yaşında böyle şeyler yapıyorsa ileride neler yapmaz?

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Şahsen etik bulmuyorum, bulanıda anlayamam. 1 olur hata dersin ama 2. kez bunu tekrarlıyorsa hata diyemezsin, kaldı ki 16 yaşında daha reşit bile değil, kendini koruması gereken bir kızın 2 erkek ile bu kadar yakınlaşması nereden tutarsan tut kabul edilecek bir şey değil. Anlayamadığım bir diğer konu ise kızın bunu anlatırken ağlıyor olması, sen madem böyle bir şeyi anlatacaksın hazırlanmışsın, sounçlarını karşındaki kişinin vereceği tepkiyi biliyorsun, duygu sömürüsü yapıp karşındaki kişiyi kendisini suçlu hissettiriyorsun. İnsanlar dediğin gibi değişebilir ama böyle geçmişe sahip kişileride kimse kolay kolay sindirip kabul edemez. Yaş önemli burada, bu kız 16 yaşında böyle şeyler yapıyorsa ileride neler yapmaz?

Bu yüzden bir süreliğine test altında tutmak mantıklı olan. Ağlama olayı zaten ayrı bir saçmalık orasını karıştırmıyorum. Belki söyleyip kendini rahatlatmak istemiş olabilir, çünkü karşısındaki kişiye karşı üzgün veya mahcup hissetmiştir. Durduk yere kimse anlatmaz. Her türlü olumlu veya olumsuz olasılıkları süzgeçten geçirmek gerekir.

Bir anda bir kişiyi hayatından çıkaramazsın. Oldukça yıpratır, yorar, boşluğa düşürür..

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu yüzden bir süreliğine test altında tutmak mantıklı olan. Ağlama olayı zaten ayrı bir saçmalık orasını karıştırmıyorum. Belki söyleyip kendini rahatlatmak istemiş olabilir, çünkü karşısındaki kişiye karşı üzgün veya mahcup hissetmiştir. Durduk yere kimse anlatmaz.

Bir anda bir kişiyi hayatından çıkaramazsın. Oldukça yıpratır, yorar, boşluğa düşürür. .
Teste tabi tutmakta güven kaybı gibi problemlere yol açmaz mı? Bu ilişkiyi gözden çıkarmazsa konu sahibi arkadaş duygularını yitirdiği bir kızla birlikte olmuş olacak, durum böyle olunca zaten her iki tarafında mutlu olma ihtimali yok, hatta kız için daha kötü olacak. Mantıklı olan akışına bırakmak, mesafeli olmak ama arkadaşın duyguları ayrılması gerektiğini söylüyormuş.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Dahası  
Reaksiyon skoru
895
İsim
Talha Açıkgöz
sende kullan at ytd
Mesaj otomatik birleştirildi:

sen sanırım baya ciddi ilişki istiyorsun bundan olmaz söyleyeyim

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hiçbir şekilde belli etmeyeceksin elbette. Edersen olan bağ da kopar.

Ayrıldığı anda en az 6 ay boyunca kendine gelemeyecek, ani kararlar almaması tarafındayım.
Düşünüp taşınması lazım. Kız kendinden uzaklaştırmak için anlatmışta olabilir. Artık bilemeyeceğim zor durum ama vereceği her iki kararda iyi değil. Ayrıldığı zaman hata yaptığını düşünecek ama en azından sevgisini yitirdiği kıza umut vermemiş olacak.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,022
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Düşünüp taşınması lazım. Kız kendinden uzaklaştırmak için anlatmışta olabilir. Artık bilemeyeceğim zor durum ama vereceği her iki kararda iyi değil. Ayrıldığı zaman hata yaptığını düşünecek ama en azından sevgisini yitirdiği kıza umut vermemiş olacak.

Tamamen haklısın.

Top Bottom