Neler Yeni

KERNEL_MODE_HEAP_CORRUPTION hatası

DATB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
2 hafta önce yeni ssd aldım ve eski ssdm yüzünden yediğim mavi ekranlardan kurtuldum ama yeni bir mavi ekran yedim pc 5 gündür açıktı ısıdan dolayı olabilir diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum minidump ı attım

Ekler

• 111024-7234-01.rar
    159.8 KB · Hit: 11

DATB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
@Emre Zengin abi anlıyorsan yardımcı olurmusun teşekkür ederim

Emre Zengin

Moderatör
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,875
İsim
Emre Zengin
2 hafta önce yeni ssd aldım ve eski ssdm yüzünden yediğim mavi ekranlardan kurtuldum ama yeni bir mavi ekran yedim pc 5 gündür açıktı ısıdan dolayı olabilir diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum minidump ı attım
Telefonunu bilgisayara kablo ile bağladığın için oluyor. İnternet paylaşımını bir süre Mobil Erişim Noktasından yap. Klavye, mouse ve telefon dışında bilgisayara başka bir şey bağlı mı?

DATB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
Telefonunu bilgisayara kablo ile bağladığın için oluyor. İnternet paylaşımını bir süre Mobil Erişim Noktasından yap. Klavye, mouse ve telefon dışında bilgisayara başka bir şey bağlı mı?
Onun içinmiymiş abi çok korktum bi an gufgdfhjkds telefonumu dosya aktarmak için bağlamıştım ve bilgisayarıma klavye ve mouse dışında rgb mouse pad ve bazen direksiyon seti takıyorum ve internet erişimim router ve internet kablosu ile sağlıyorum

DATB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
Onun içinmiymiş abi çok korktum bi an gufgdfhjkds telefonumu dosya aktarmak için bağlamıştım ve bilgisayarıma klavye ve mouse dışında rgb mouse pad ve bazen direksiyon seti takıyorum ve internet erişimim router ve internet kablosu ile sağlıyorum
@Emre Zengin

DATB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
@fRoxy0

reis hem üsteki sanırım telefonu bağladığımdan dolayı evet ama bugün yediğim mavi ekran neyden kaynaklı bakarmısın lütfen​

Ekler

• 111324-6359-01.rar
    127.2 KB · Hit: 10

Canberk86

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
51
İsim
Canberk Canbolat
Aynı hatayı Rainbow Six Siege'i açarken Battleye Anti-Cheat yüzünden yiyordum, senin sorunun tamamen farklı sanırsam ama Battleye kullanan bir oyun oynuyorsan onuda düşünebilirsin.

DATB

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
onur
Aynı hatayı Rainbow Six Siege'i açarken Battleye Anti-Cheat yüzünden yiyordum, senin sorunun tamamen farklı sanırsam ama Battleye kullanan bir oyun oynuyorsan onuda düşünebilirsin.
yok aga ben programdan baktım ama battleeye dan değil dedğin gibi farklı bir hata
Mesaj otomatik birleştirildi:

ntkrnlmp.exe adlı bir dosyadan yapıyor buda bir microsfot dosyası imiş galiba

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,289
Üyeler
161,260
Son üye
Karl_Heinz_Schneider
Top Bottom