Telefonunu bilgisayara kablo ile bağladığın için oluyor. İnternet paylaşımını bir süre Mobil Erişim Noktasından yap. Klavye, mouse ve telefon dışında bilgisayara başka bir şey bağlı mı?2 hafta önce yeni ssd aldım ve eski ssdm yüzünden yediğim mavi ekranlardan kurtuldum ama yeni bir mavi ekran yedim pc 5 gündür açıktı ısıdan dolayı olabilir diye tahmin ediyorum ama bilmiyorum minidump ı attım
Onun içinmiymiş abi çok korktum bi an gufgdfhjkds telefonumu dosya aktarmak için bağlamıştım ve bilgisayarıma klavye ve mouse dışında rgb mouse pad ve bazen direksiyon seti takıyorum ve internet erişimim router ve internet kablosu ile sağlıyorumTelefonunu bilgisayara kablo ile bağladığın için oluyor. İnternet paylaşımını bir süre Mobil Erişim Noktasından yap. Klavye, mouse ve telefon dışında bilgisayara başka bir şey bağlı mı?
@Emre ZenginOnun içinmiymiş abi çok korktum bi an gufgdfhjkds telefonumu dosya aktarmak için bağlamıştım ve bilgisayarıma klavye ve mouse dışında rgb mouse pad ve bazen direksiyon seti takıyorum ve internet erişimim router ve internet kablosu ile sağlıyorum
yok aga ben programdan baktım ama battleeye dan değil dedğin gibi farklı bir hataAynı hatayı Rainbow Six Siege'i açarken Battleye Anti-Cheat yüzünden yiyordum, senin sorunun tamamen farklı sanırsam ama Battleye kullanan bir oyun oynuyorsan onuda düşünebilirsin.
ntkrnlmp.exe adlı bir dosyadan yapıyor buda bir microsfot dosyası imiş galibaAynı hatayı Rainbow Six Siege'i açarken Battleye Anti-Cheat yüzünden yiyordum, senin sorunun tamamen farklı sanırsam ama Battleye kullanan bir oyun oynuyorsan onuda düşünebilirsin.