Neler Yeni

OYUN OYNARKEN MOUSE YAN MONİTORE GECİYOR !!

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay
Arkadaslar allah rızası ıcın yardım edin cift monitor kullanıyorum ıkısıde dısplay portla baglı bılgısayarı formatladıktan sonra oyun oynarken mouse imlecı yan monıtore gecıyor denemedıgım bırsey kalmadı allah rızası ıcın yardım edin

wtka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
147
İsim
can
Arkadaslar allah rızası ıcın yardım edin cift monitor kullanıyorum ıkısıde dısplay portla baglı bılgısayarı formatladıktan sonra oyun oynarken mouse imlecı yan monıtore gecıyor denemedıgım bırsey kalmadı allah rızası ıcın yardım edin
oyunlar pencereli tam ekranda mı tam ekranda mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

tam ekranda yanlış bilmiyorsam olmuyor

Mr.White

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

tam ekranda yanlış bilmiyorsam olmuyor
tam ekran

pc yi tekrar formatladım pc ıcınden sıfırladım tam ekran ekran kartı drıveri sıldım tekrar kurdum

Aşağıdaki programı indiriyorsun çözülüyor.

bu programı cok gordum cozum olarak ızlemedıgım video kalmadı ama ıste bazen donuyor calısmıyor falan dıye sorunlar goruyordum en son cozum olarak bekletiyordum o yuzden tesskur ederım yınede

Mr.White

80+ Bronze
tam ekran

pc yi tekrar formatladım pc ıcınden sıfırladım tam ekran ekran kartı drıveri sıldım tekrar kurdum

bu programı cok gordum cozum olarak ızlemedıgım video kalmadı ama ıste bazen donuyor calısmıyor falan dıye sorunlar goruyordum en son cozum olarak bekletiyordum o yuzden tesskur ederım yınede
Aynı sıkıntıyı yaşıyordum bu program ile çözebildim bende donma vs gibi sorunlarda olmadı win 11 Iot ltsc kullanıyordum isodan kaynaklı diye düşünüyordum da değilmiş sanırım genel bi sorun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynı sıkıntıyı yaşıyordum bu program ile çözebildim bende donma vs gibi sorunlarda olmadı win 11 Iot ltsc kullanıyordum isodan kaynaklı diye düşünüyordum da değilmiş sanırım genel bi sorun.
suan bu programı kullanıyormusun bır sorunu vs varmıdır

Mr.White

80+ Bronze

Mr.White

80+ Bronze

tranki

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Raki
Masaustune gel
Mouse ile sağ klik yap göruntu ayarlarindan ekranı genışlet yerine oyun oynadigin monitor numarasini ogren ve sadece o ekranda göster gibisinden secenek var oraya tikla cozulur

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
berkay
Site linki attım zaten

eyvallah adamsın

Masaustune gel
Mouse ile sağ klik yap göruntu ayarlarindan ekranı genışlet yerine oyun oynadigin monitor numarasini ogren ve sadece o ekranda göster gibisinden secenek var oraya tikla cozulur
dostum o zaman ne anlamı var cıft monıtorun ıkıncı monıtoru kullanırken bu sorunu cozmek ıstıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,441
Üyeler
163,657
Son üye
Mustafafafa1907
Top Bottom