ihtiyacın olan ürün alırsan 600 tl veriyor 920 tl den bu klavye 300 e geliyor aslında bir klavye için istediğin eşyalar + klavyeyi 1200 e alıyorsunbenim anlamadığım ben burdan bir ürün alsam 600 kredi verecekmiş ama o ürüne en az 950 tl ödeme yapmam lazım mantıklı mı anlayamadım
ama 30 euro sınırına takılırım galibaihtiyacın olan ürün alırsan 600 tl veriyor 920 tl den bu klavye 300 e geliyor aslında bir klavye için istediğin eşyalar + klavyeyi 1200 e alıyorsun
Mesajlar-> Promosyolanlar -> Ekstra indirimBu nasıl oluyor hocam ?
evet 670 olduDurduk yere hesaplarının minimum satın alma değeri artan oldu mu?
Benim de 480’den 670’e cikmis :/410tl den 670e çıkmış benimde
Hocam %100 kredi iadesi yazan yerde soru isareti var ona tiklayip %kac verecebileceginin ihtimallerini goruyorsunuz %50 ihtimalle(yanlis hatirlamiyorsam) %30 kredi iadesi veriyor, %40 ihtimalle %40 kredi iadesi veriyor diye gidiyor. Sanirim %100 kredi iadesi verme ihtimali cok dusuktu (%0.9muş). Ancak arama cubuguna “claim credit” yazarsaniz ve 1 saat icerisinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi iadesi veriyor.Burdan almak mantıklı mı ve yanına ne ekleyebilirim tamamlamak için sizce
Evet, al iade et taktiği hala yarıyor. Dün aldım bir tane daha.Durduk yere hesaplarının minimum satın alma değeri artan oldu mu?
Tuşlar klavyeden pahalı alma benceSelamlar arkadaşlar, ben de klavyenin beyazını satın aldım 2-3 gün öncesinde. Sorum şu ki aşağıya ekleyeceğim keycapler uyar mı? ve de taktıktan sonra sesi değişir mi? Teşekkürler.
ABS keycape 946 TL vermezdim şahsen.Tuşlar klavyeden pahalı alma bence
almayacağım hocam sıkıntı yokTuşlar klavyeden pahalı alma bence