❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
benim anlamadığım ben burdan bir ürün alsam 600 kredi verecekmiş ama o ürüne en az 950 tl ödeme yapmam lazım mantıklı mı anlayamadım

benim anlamadığım ben burdan bir ürün alsam 600 kredi verecekmiş ama o ürüne en az 950 tl ödeme yapmam lazım mantıklı mı anlayamadım
ihtiyacın olan ürün alırsan 600 tl veriyor 920 tl den bu klavye 300 e geliyor aslında bir klavye için istediğin eşyalar + klavyeyi 1200 e alıyorsun

ihtiyacın olan ürün alırsan 600 tl veriyor 920 tl den bu klavye 300 e geliyor aslında bir klavye için istediğin eşyalar + klavyeyi 1200 e alıyorsun
ama 30 euro sınırına takılırım galiba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bir de wincredit kısmından yararlı ürün yakalamak çok zor

410tl den 670e çıkmış benimde :D
Benim de 480’den 670’e cikmis :/

Neyse ki klavyeyi aldiktan sonra yukselmis

Burdan almak mantıklı mı ve yanına ne ekleyebilirim tamamlamak için sizce
Hocam %100 kredi iadesi yazan yerde soru isareti var ona tiklayip %kac verecebileceginin ihtimallerini goruyorsunuz %50 ihtimalle(yanlis hatirlamiyorsam) %30 kredi iadesi veriyor, %40 ihtimalle %40 kredi iadesi veriyor diye gidiyor. Sanirim %100 kredi iadesi verme ihtimali cok dusuktu (%0.9muş). Ancak arama cubuguna “claim credit” yazarsaniz ve 1 saat icerisinde siparis verirseniz kesin olarak %50 kredi iadesi veriyor.

Son düzenleme:
bedava sipariş %100 kredi iadesi ne oluyor sepetteki ürünlere gizemli kredi iadesi diye çıktı bilen var mı

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri