Neler Yeni

Çözüldü✓ Telefon şarj sağlığı hakkında...

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Telefonumu her gün yatmadan önce şarja takıyorum sabaha kadar şarjda kalıyor, yani %100 olduktan sonra şarjda uzun bir süre kalmaya devam ediyor. Bu pil sağlığına çok zarar verir mi? Modern telefonlarda %100 olunca otomatikmen güç çekmeyi bırakıyor diye duymuştum ama doğru mu bilmiyorum

Akana

80+
Telefon iphone modelse sabaha kadar durması zarar vermez zaten akıllı pil sağlığı devreye girer girmez %80 de bırakıp sabaha karşı %100 yapıyo.

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Akana

80+
Samsung Galaxy M21
Güç çekme mevzusunu bende duymuştum çoğu kişiden ama 1 sene boyunca hergün aynı saatte sarja takıp sabaha kadar bekletmeden %100 olunca aldıgım telefonun pil sağlığı 6-7 ayda 99dan 88 e düştü her türlü düşüyo yani sana nasıl daha rahat gelirse öyle kullan.Uzun pil ömrü için ikiside aynı gibi bence.

Aquaman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Mert Balamut
Samsung telefonlarda 100 olunca güç çekmeyi durdurur. Rahatlıkla kullanabilirsin şarj etmek konusunda böyle dakka başı tak çıkar yapmiyorsan istediğin gibi şarj et yeni bataryalar artık kullan kullanma 2 yılda ömür dolduruyor malees

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung telefonlarda 100 olunca güç çekmeyi durdurur. Rahatlıkla kullanabilirsin şarj etmek konusunda böyle dakka başı tak çıkar yapmiyorsan istediğin gibi şarj et yeni bataryalar artık kullan kullanma 2 yılda ömür dolduruyor malees
3 yıl olacak telefonu alalı pil sağlığı "İyi" gözüküyor

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,361
İsim
Berk
Telefonumu her gün yatmadan önce şarja takıyorum sabaha kadar şarjda kalıyor, yani %100 olduktan sonra şarjda uzun bir süre kalmaya devam ediyor. Bu pil sağlığına çok zarar verir mi? Modern telefonlarda %100 olunca otomatikmen güç çekmeyi bırakıyor diye duymuştum ama doğru mu bilmiyorum
telefonun batarya türü önemli ama çoğu telefon için %20 - %80 şarj aralığı baz alınmalı. ne çok dolu ne çok boş olmalı.

Son düzenleme:

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,781
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ios 18 den sonra 84 den 78 e indi çıldırmalık

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Arda doğan
Yok günümüzdeki android telefonlarda geri besleme özelliğine kadar mevcut şarj %100 olunca kendisi gücü kesiyor veya şarj almayı kesiyor köprüleme yapıyor sorun olmaz en iyisini yapıyorsun yatarken günde 1 defa şarj şarj aletinin sağlam bir şey olmasına dikkat et sadece

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Yok günümüzdeki android telefonlarda geri besleme özelliğine kadar mevcut şarj %100 olunca kendisi gücü kesiyor veya şarj almayı kesiyor köprüleme yapıyor sorun olmaz en iyisini yapıyorsun yatarken günde 1 defa şarj şarj aletinin sağlam bir şey olmasına dikkat et sadece
Orjinal şarj aletini kullanıyorum ama benim telefon modelinde o özellik var mı bilmiyorum 3 yıl önce aldım Galaxy M21

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,149
Üyeler
165,129
Son üye
SakipT
Top Bottom