Neler Yeni

İntihar etmek istiyorum [eski]

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Türkçe'ye biraz daha önem verirsen muhtemelen sorunların çözülür. Kızlar seninle anlaşamadığı için reddediyor, okulda yazdıkların anlaşılamadığı için seviyen düşüyor, insanlar seni anlamadığı için sana değer vermiyor olabilir. Mesela ben de burada yazdıklarını anlamakta zorlandım.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,585
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
etme.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Konuya bir güncelleme getireyim. O zamanlar ergenligin getirdiği bazı düşüncelerle bu tür yazılar yazmışım. Eğitim ve bilgisayar tarafı halloldu. Ama bir mesele var ne kadar çabalarsan çabala olmuyor. Keşke her sorun çalışarak çözülebilse. Hayat devam ediyor inşallah son sorunu da çözebilirim. 🫡

safkdlklash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
487
İsim
Aykut
Instagram
aykonulldreinull
Steam
https://steamcommunity.com/id/aykutkxd/
Discord
vazgecmek
Konuya bir güncelleme getireyim. O zamanlar ergenligin getirdiği bazı düşüncelerle bu tür yazılar yazmışım. Eğitim ve bilgisayar tarafı halloldu. Ama bir mesele var ne kadar çabalarsan çabala olmuyor. Keşke her sorun çalışarak çözülebilse. Hayat devam ediyor inşallah son sorunu da çözebilirim. 🫡
sana bir şarkı armağan edeyim ozaman.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
Şuan bende sınav senemdey,m kafam o kadar dağınıkki belki senin kadar intahar gibi düşüncelerim yok ama çok boşlukta hissediyorum ne sabah kalkasım ne gece yatasım geliyor umarım bu zamanlar hızlı geçer , ama hızlı geçmesinide istemiyorum 18 yaşını geçicek olmak korkunç geliyor okul hayatım bitiyor daha bitmeden bu zamanları özlemeye başladım ,ülke şartları sağolsun pek bi gelecek heycanımda yok bakalım şu anlık rüzgar ne taraftan eserse o tarafa gidiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Şuan bende sınav senemdey,m kafam o kadar dağınıkki belki senin kadar intahar gibi düşüncelerim yok ama çok boşlukta hissediyorum ne sabah kalkasım ne gece yatasım geliyor umarım bu zamanlar hızlı geçer , ama hızlı geçmesinide istemiyorum 18 yaşını geçicek olmak korkunç geliyor okul hayatım bitiyor daha bitmeden bu zamanları özlemeye başladım ,ülke şartları sağolsun pek bi gelecek heycanımda yok bakalım şu anlık rüzgar ne taraftan eserse o tarafa gidiyorum
Yok o eskiden gelmiş ergence düşünceler. Şuan bazı şeyleri yerine oturtturdum. Sadece son zamanlarda bahsettiklerimden farklı bir olay yüzünden çok kötüyüm ama her şey gibi bu da geçer İnşallah.

YiğitY.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
262
İsim
Yiğit Yenigün
Yok o eskiden gelmiş ergence düşünceler. Şuan bazı şeyleri yerine oturtturdum. Sadece son zamanlarda bahsettiklerimden farklı bir olay yüzünden çok kötüyüm ama her şey gibi bu da geçer İnşallah.
Boşlukta hissi benim için gerçekten kötü ama Amin diyelim geçer İnşallah

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,557
İsim
Samet Kaya
aslan kardeşim şurada herkes bir 100er tl atsın altın günü gibi pasta cila günü yapalım senin o bir mesele dediğini de çözelim sen sıkma canını bak

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
aslan kardeşim şurada herkes bir 100er tl atsın altın günü gibi pasta cila günü yapalım senin o bir mesele dediğini de çözelim sen sıkma canını bak
O hallolmadi da gerek de kalmadı. Allah a şükürler olsun, yoluna girdi gibi her şey. Sabrın sonu selamet derlerdi inanmazdım. Doğruymuş.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,069
Üyeler
160,936
Son üye
riwlrod
Top Bottom