İntihar etmek istiyorum [eski]

Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Hocam zaten herkes elinde sonunda ölecektir sizin şu an intihar etmenizin size bir getirisi olmaz ki sadece pes edersiniz eğer inançlı iseniz Din de büyük bir günahtır bana kalırsa yeni şeyler keşfederek farklı bilgiler düşünceler ile sorunlarınızı çözmeye uğraşın veya neler yapabileceğinizi düşünün bu halinizle bile çoğu insandan daha şanslısınız

Hocam zaten herkes elinde sonunda ölecektir sizin şu an intihar etmenizin size bir getirisi olmaz ki sadece pes edersiniz eğer inançlı iseniz Din de büyük bir günahtır bana kalırsa yeni şeyler keşfederek farklı bilgiler düşünceler ile sorunlarınızı çözmeye uğraşın veya neler yapabileceğinizi düşünün bu halinizle bile çoğu insandan daha şanslısınız
Hocam Müslümanım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kesin bu multici
Türküm

herkesde bi intihar merakı var sürekli konusu açılıyo

Biz de derdimiz var sanıyoruz... Dertlere bak.
Kardeşim, dertlerim sel olsa boyunu aşar. Böyle basit şeyler için hayattan vazgeçme. Daha iyisi olmak için yaşa.

dostum ciddiyim hayal bile edemeyeceğin şeyler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum intihar etmek bi çözüm değildir bu senin güçsüz olduğunu gösterir

et, bane

Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Ollum dalga geçmeyin intihar edecek şimdi , sen hiç bozma kendini akisina birak ne gelirse gelsin de rte intihar etmeninisterdi zaten. Çok sıkışırsan bir bobreğini satabilirsin ama

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,849
Üyeler
184,351
Son üye
Ensar!
Geri