Neler Yeni

İntihar etmek istiyorum [eski]

Süper sonic

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Fıstıkçı şahap
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Hocam zaten herkes elinde sonunda ölecektir sizin şu an intihar etmenizin size bir getirisi olmaz ki sadece pes edersiniz eğer inançlı iseniz Din de büyük bir günahtır bana kalırsa yeni şeyler keşfederek farklı bilgiler düşünceler ile sorunlarınızı çözmeye uğraşın veya neler yapabileceğinizi düşünün bu halinizle bile çoğu insandan daha şanslısınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
Hocam zaten herkes elinde sonunda ölecektir sizin şu an intihar etmenizin size bir getirisi olmaz ki sadece pes edersiniz eğer inançlı iseniz Din de büyük bir günahtır bana kalırsa yeni şeyler keşfederek farklı bilgiler düşünceler ile sorunlarınızı çözmeye uğraşın veya neler yapabileceğinizi düşünün bu halinizle bile çoğu insandan daha şanslısınız
Hocam Müslümanım
Mesaj otomatik birleştirildi:

kesin bu multici
Türküm

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
İbrahim Talha DEMİR

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Biz de derdimiz var sanıyoruz... Dertlere bak.
Kardeşim, dertlerim sel olsa boyunu aşar. Böyle basit şeyler için hayattan vazgeçme. Daha iyisi olmak için yaşa.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,919
İsim
Mehmet Bozaklı
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar
herkesde bi intihar merakı var sürekli konusu açılıyo
Beyler hepinizden özür dilerim bu konuyu bir daha açmam merakım i sonlandırıyor um kusura bakmayın ama 1 ay sonra bu sohbete yazarım umarım cevap verirsiniz iyi şeyler olur insallah

pekcevik

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,595
İsim
Mert Pekçevik
İlgilendiği Kategoriler
Oyun Bilgisayarları
Instagram
pekcevikk
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199142548828/
Discord
bigg papi locsta
dostum ciddiyim hayal bile edemeyeceğin şeyler yaşadım yaşamaya da devam ediyorum intihar etmek bi çözüm değildir bu senin güçsüz olduğunu gösterir

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
et, bane

Microsoft

80+ Bronze
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Ollum dalga geçmeyin intihar edecek şimdi , sen hiç bozma kendini akisina birak ne gelirse gelsin de rte intihar etmeninisterdi zaten. Çok sıkışırsan bir bobreğini satabilirsin ama

Top Bottom