Neler Yeni

İntihar etmek istiyorum [eski]

BarbaraPalvin

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,807
İsim
Umut
İlgilendiği Kategoriler
her şey
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .
Ben inandım şahsen intihar edeceğine

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13
Hi cbirbisim rast gitmiyor kız seviyorum reddeder . 1. Girdiğim okulda 77. Lige düştüm PC toplayın dedim dolar arttı .Kısacası Bon boş bir halim var olsam ne olur olmasam etrafımda bana değer veren az .

İntihar et o zaman ne diyim

Evil Belief

80+ Platinum
En İyi Cevap
10
İntihar senin için bir kurtuluş, ardında kalanlar içinse her gün ölüm. Seni dünya üzerinde seven 1 kişi bile varsa (bu ailenden biri olur, arkadaşlarından biri olur) ona bu kötülüğü yaparak bencilce ölmek istiyorsan seçim senin.

Çok yakınımız olan bir tanıdığımız silahla kafasına sıkarak intihar etti. Ardında kalan herkes darmadağın oldu. Eşi şu an Alzheimer şüphesiyle izleniyor. Çocuklar dört bir yana dağıldı, birbirleriyle araları bozuk. Kim bilir her gün nasıl akıllarına geliyor ve acı çekiyorlar. Kafasına sıkan ise kurtuldu gitti.

Asla yargılamak ya da eleştirmek niyetinde değilim, belki bir gün biz de o raddeye gelebiliriz kimseyle dalga geçmemek lazım. Sadece bu açıdan da bir düşün demek için yazdım.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bak sana taktik verim, insanlardan uzaklaş ve BİRAZCIK psikopatlaş, ***** insanları küçük düşürmeye çalış, ben öyle yapıyorum hiçbirşeyi takma trollüne yaşa kısaca. (ben Müslüman olduğum için çok abartamıyorum, sende çok abartma ama yinede takma çok fazla)
Vay aga sen nesin öyle. Aboww. Siuuu zort kombi

Saian SS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Mehmet
Bak sana taktik verim, insanlardan uzaklaş ve BİRAZCIK psikopatlaş, ***** insanları küçük düşürmeye çalış, ben öyle yapıyorum hiçbirşeyi takma trollüne yaşa kısaca. (ben Müslüman olduğum için çok abartamıyorum, sende çok abartma ama yinede takma çok fazla)
zortladım ne anlama geliyor nerelerde kullanılıyor pek bilmiyorum ama ben buna gerçekten zortladım sanırım

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İnan benim hayatım kadar kötü bir hayatın yoktur geçmişi düşünme geleceğe bak ben öyle yapıyorum tek bir tane bile arkadaşım yok kendi kendimle arkadaşım ben ve kimseyi de sevme benden sana tavsiye

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar sınavlarım hep full ama dolar artmış o yüzden inanılmaz üzgün olmak zorundayım.
Ben mutluluğumu ekonomiye sabitledim.
Bana diyorlar 100 aldın mutlu olsana abi dolar 13 olmuş hayatta kalma sebebim ölmüş kanka hemen intihar etmeliyim ne anlamı var ki hayatın artık(!)
Cidden siz mutluluğunuzu borsaya mı endekslediniz?
Cidden ya her şeyi dolar arttı mutsuzum gözüyle görmeyin artık biraz olalarla mutlu olmayı öğren tamam olması daha iyi ama olmayınca da az şükret yani . Bir senin mi derdin var?
Adamın kolu bacağı kopuyor , evine ekmek götürmekte zorlanıyor ama o insnalar bile pes etmiyor sen daha bunlardan böyle yapıyorsan kusura bakma ileride sen ne bekliyorsun?
Hatta bırak bunu seni bu kafa ile almanyaya da koysak , amerikasına da koysak orada da aynı olucaskın bu kafa ile devam et sen.

Mertpk

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,391
İsim
Mert Metshi
Hocam okulda 77 kötü değil ben sonuncu oldum güldüm geçtim ne olucak

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ne dertler var kardeşim. Bu da bişey mi ? Yediğin önünde yetmediğin ardında. Önce şükretmeyi öğren.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,059
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Dünyadaki insanlarn %70i :D snfnfnfmvm
2.5 milyar insan temel temizlik hizmetlerinden yoksun şekilde yaşıyormuş. %70'i güzel sallamışım ama yine oran ciddi derecede yüksek yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu başka yerde deme. Ölüme teşvik etmek ceza sebebi. Bi adam İstanbul köprüsünden atlıyordu. Başka bir insan da ona atla diye bağırdığı için hapis cezasına çarptırıldı.

• Başkalarını alenen intihara teşvik etme: Başkasını alenen intihara teşvik etme, TCK m.84/3’te ayrı bir fıkra şeklinde düzenlenmiştir. Çünkü, “alenen teşvik” halinde sadece suçun mağduru olan intihar eden değil, toplumun geri kalanı da doğrudan vakıanın psikolojik etkileri altında kalmaktadır. Ceza hukukunda aleniyet, bir söz veya davranışın belirsiz sayıda kişi tarafından algılanabilir bir şekilde yapılmasıyla oluşur. Örneğin, cadde üzerinde bir kimsenin intihara teşvik edilmesi halinde alenen intihara teşvik suçu işlenmiş olur.

LineaTurco

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,097
İsim
Zeki Müren
2.5 milyar insan temel temizlik hizmetlerinden yoksun şekilde yaşıyormuş. %70'i güzel sallamışım ama yine oran ciddi derecede yüksek yani.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu başka yerde deme. Ölüme teşvik etmek ceza sebebi. Bi adam İstanbul köprüsünden atlıyordu. Başka bir insan da ona atla diye bağırdığı için hapis cezasına çarptırıldı.

• Başkalarını alenen intihara teşvik etme: Başkasını alenen intihara teşvik etme, TCK m.84/3’te ayrı bir fıkra şeklinde düzenlenmiştir. Çünkü, “alenen teşvik” halinde sadece suçun mağduru olan intihar eden değil, toplumun geri kalanı da doğrudan vakıanın psikolojik etkileri altında kalmaktadır. Ceza hukukunda aleniyet, bir söz veya davranışın belirsiz sayıda kişi tarafından algılanabilir bir şekilde yapılmasıyla oluşur. Örneğin, cadde üzerinde bir kimsenin intihara teşvik edilmesi halinde alenen intihara teşvik suçu işlenmiş olur.
Bu arada sana şöyle söyleyebilirim biz de aç sayılabiliriz açlık sınırının 3000 küsür lira olduğu ülkede en son 2018de açıklanan veriye göre %44 asgari ücretle yani 28#5tl ile geçinmeye çalışıyor bizim de tok olduğumuzu kimse söyleyemez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,166
Üyeler
160,956
Son üye
neo.demir
Top Bottom