Neler Yeni

Cimere şikayet edildim yardım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
Arkadaşlar merhabalar internet üzerinden satış yapıyorum ve bugün destek ekibine yazan biri önce TC istedi veremeyiz dedim ardından IBAN istedi onuda veremeyiz dedim ardından şirketin özel bilgilerinden istedi onları zaten veremeyiz. Ben müşteriye yasal olarak böyle şeyleri paylaşmanın yasak olduğunu dile getirdim ama dolandırıcısınız gibi ithamda bulundu halbuki ben müşteri memnuniyetini önceleyen bir markayım. Bu kişi WhatsApp destek hattı üzerinden beni cimere şikayette bulunduğunu söylüyor ama ortada herhangi bir kanıt yok bu kişinin bulunduğu şikayete nasıl bir cevap vermem gerekiyor bu tarz durumlarla pek karşılaşmıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

O'Death

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Muhammed Umut Kaya
Öncelikle geçmiş olsun talihsiz bir durum. Size herhangibir kanıt göndermedi ise pek falza endişelenmeyin CİMER çağrı merkezi 0312 590 20 00 / 0 numarayı arayarak hakkınızda şikayet var mı diye sormayı deneyin. Size şikayet ile ilgili resmi olarak bir e-posta yada herhangibir bir şekilde bilgilendirme yapıldı mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani bir müşteri hangi sebeple şirket bilgisi tc. vs. ister saçmalık var bu işte

Karşı taraf kötü niyetli gibi

Hakkınızda suç duyurusunun bulunup bulunmadığını öğrenmek için bir avukattan yardım alınabileceği gibi, bizzat Savcılığa giderek hakkınızda bir suç duyurusunun olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Ceza davasına dönüşmemiş bir suç duyurusunu internet üzerinden öğrenmeniz mümkün değildir.

kaynak : https://savascihukuk.com.tr/suc-duy...internet üzerinden öğrenmeniz mümkün değildir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Öncelikle geçmiş olsun talihsiz bir durum. Size herhangibir kanıt göndermedi ise pek falza endişelenmeyin CİMER çağrı merkezi 0312 590 20 00 / 0 numarayı arayarak hakkınızda şikayet var mı diye sormayı deneyin. Size şikayet ile ilgili resmi olarak bir e-posta yada herhangibir bir şekilde bilgilendirme yapıldı mı ?

Yani bir müşteri hangi sebeple şirket bilgisi tc. vs. ister saçmalık var bu işte
Daha bilgilendirme yapılmadı ama kendisi şikayette bulundum diyor. Bakacam gün içerisinde şikayet gelirse dönüş yapacam ama ortada herhangi bir kanıt olmadığı için böyle bir şikayette karşı taraf hakkında haksız şikayet suçlamasında nasıl bulunuyoruz bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dolandırıcı değilsen endişelenecek bir şey yok hayatına normal devam et bir şey çıkmaz bundan

Olum çok kafana takma ülkede onlarca suç kaydı olan adam dışarıda sen yasal olanı yapmışsın

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,706
İsim
Selim
Arkadaşlar merhabalar internet üzerinden satış yapıyorum ve bugün destek ekibine yazan biri önce TC istedi veremeyiz dedim ardından IBAN istedi onuda veremeyiz dedim ardından şirketin özel bilgilerinden istedi onları zaten veremeyiz. Ben müşteriye yasal olarak böyle şeyleri paylaşmanın yasak olduğunu dile getirdim ama dolandırıcısınız gibi ithamda bulundu halbuki ben müşteri memnuniyetini önceleyen bir markayım. Bu kişi WhatsApp destek hattı üzerinden beni cimere şikayette bulunduğunu söylüyor ama ortada herhangi bir kanıt yok bu kişinin bulunduğu şikayete nasıl bir cevap vermem gerekiyor bu tarz durumlarla pek karşılaşmıyorum bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Yasa dışı bir iş yapmıyorsan ve dolandırıcı değilsen tüm Türkiye seni cimere şikayet etse yine bir şey olmaz ortada bir suç yok çünkü. Yoksa her önüne gelen rakip firmayı cimere şikayet edip ortadan kaldırırdı 👍 ayrıca haksız ve art niyetli cimer şikayetleri tespit edilip şikayet eden tarafa para cezası kesiliyor bu yüzden cimerle irtibatlı olun ve durumu onlara anlatın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Hüseyin Mert Görgel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yasa dışı bir iş yapmıyorsan ve dolandırıcı değilsen tüm Türkiye seni cimere şikayet etse yine bir şey olmaz ortada bir suç yok çünkü. Yoksa her önüne gelen rakip firmayı cimere şikayet edip ortadan kaldırırdı 👍 ayrıca haksız ve art niyetli cimer şikayetleri tespit edilip şikayet eden tarafa para cezası kesiliyor bu yüzden cimerle irtibatlı olun ve durumu onlara anlatın.
Tamamdır teşekkür ederim

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,462
İsim
Sarp Yılmaz
Dostum bir şey yapacağını sanmıyorum tarafına dönüş yapılırdı olsaydı ayrıca yasal isen herhangi bir yanlışın olmadıysa sorun yok rahat ol :)

Top Bottom