Gurkanpiro
80+ Platinum
wındows yuklenmıs sıstemlerı almıyolar dıye bılıyorum
Mağazadan görerek aldığın için iade edemezsin dostum keşke internetten alsaydın.Hocam vatan formatladı 2 defa hala problem devam ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Maalesef ürünü yüz yüze aldığınızda böyle olmuyormuş mağazadan alınca önce garantiye gitmesi gerekiyor onlar karar veriyor diyorlar ama onlarında kendi aleyhine karar vermeyeceğine göre
6günde bilgisayara 3 fotmat atıldı hala devam ediyor birini vatan kendisi atıp kurdu problem çözülmedi
Hocam sonuçta bu bileşenler bir arada win de sıkıntı oluyor bu windows sıkıntısı olsa bile bu donanım windowsla uyumsuz olmuş olmuyor mu
Mağazadan montajlayıp verdiler
Hocam bakmadan sistemin problemli olduğunu nerden bileceğiz ki içime doğacak değilyawındows yuklenmıs sıstemlerı almıyolar dıye bılıyorum
bir şey merak ediyorum donanımsal olarak win ile uyuşmuyor ve bundan kaynaklı sürekli mavi ekran veriyorsa yazılımsal deyip geçiştirilir mi acaba iade kararı verirlermiMağazadan görerek aldığın için iade edemezsin dostum keşke internetten alsaydın.
Garantiye gönderilecek garanti iade kararı verirse iade edilir verilmezse edilmez.
İnsaflı merhametli bir servis çalışanına denk gelirsen iade verir.Ama umursamaz bir çalışana denk gelirse dediğin gibi yazılımsal der sallar kimsede sesini çıkaramaz vatan da dahil.Çünkü rapor o yönde.Hocam bakmadan sistemin problemli olduğunu nerden bileceğiz ki içime doğacak değilya
bir şey merak ediyorum donanımsal olarak win ile uyuşmuyor ve bundan kaynaklı sürekli mavi ekran veriyorsa yazılımsal deyip geçiştirilir mi acaba iade kararı verirlermi
Hayır bazen yükteyken bazen oyunlara girişte bazen win güncellemesi olurken oyunlara girişteBilgisayar açılışıda anında mı mavi ekran veriyor.
Thh başvursamİnsaflı merhametli bir servis çalışanına denk gelirsen iade verir.Ama umursamaz bir çalışana denk gelirse dediğin gibi yazılımsal der sallar kimsede sesini çıkaramaz vatan da dahil.Çünkü rapor o yönde.
Hangi mağazadan aldın,fatura senin üstüne mi.Hayır bazen yükteyken bazen oyunlara girişte bazen win güncellemesi olurken oyunlara girişte
Thh başvursam
Sivas vatan evet benim üstümeHangi mağazadan aldın,fatura senin üstüne mi.
Dostum Windows u sen mı kurdun ilk kurulumunda? Bildiğim kadarıyla vatan hazır sistemlerde Windows kurmadan veriyor. Sen kurduysan ilk teslimden sonra geçmiş olsun sana yüklerler hatayıHayır bazen yükteyken bazen oyunlara girişte bazen win güncellemesi olurken oyunlara girişte
Thh başvursam
Kendim kurdum orjinal winDostum Windows u sen mı kurdun ilk kurulumunda? Bildiğim kadarıyla vatan hazır sistemlerde Windows kurmadan veriyor. Sen kurduysan ilk teslimden sonra geçmiş olsun sana yüklerler hatayı
Sistem donanımsal olarak winle çakışıyor ikincisinide kendileri kurdu win 10 ondada hata oldu sürekliKendim kurdum orjinal win
Uyguna aldığını düşünuyorsan iade etme garantiye gönder garantiyede laf yaparlarsa ver thh'ye aynısı benimde başıma geldi VATAN'da 1 ay işlemcimin gelmesini bekledim banada Windows'a sorun var dediler testte işlemci çıkıyor dedim adamlar yok windows dediler kasayla birlikte otobüsle 3 kere falan git gel yaptım baktım olmuyor thh verdim 1ay+1 hafta sonra işlemci geldi.Sivas vatan evet benim üstüme
Uyguna aldığını düşünuyorsan iade etme garantiye gönder garantiyede laf yaparlarsa ver thh'ye aynısı benimde başıma geldi VATAN'da 1 ay işlemcimin gelmesini bekledim banada Windows'a sorun var dediler testte işlemci çıkıyor dedim adamlar yok windows dediler kasayla birlikte otobüsle 3 kere falan git gel yaptım baktım olmuyor thh verdim 1ay+1 hafta sonra işlemci geld