Neler Yeni

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

insann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
insann
aşırı büyük fark yaratmaz hocam ya. benim önerim direkt tüm stok skatezlerin sökülüp yerine adam akıllı skatez takılmasıdır
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu arkadaki removeu hepsini mi söküyoruz kutudan çıkanı yapıştırıyoruz değilmi
Ben de anlamadım.
1731774887165.png

Fotoda kırmızı yerdekini remove yazısıyla beraber çıkarttım. Skatezi de mi çıkartmış oluyorum ? Yeşille işaretlediğim çıktı yani oradan.

benim farenin altında usb dongle koymak için yuva var
Hocam fotoğraf atar mısınız ?

Son düzenleme:

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
Ben de anlamadım. Alıntıyı görüntüle
Fotoda kırmızı yerdekini remove yazısıyla beraber çıkarttım. Skatezi de mi çıkartmış oluyorum ? Yeşille işaretlediğim çıktı yani oradan.

Hocam fotoğraf atar mısınız ?
hocam jelatin dışında parça da geldiyse evet oradakini de çıkartmışsınız ama baktığım zaman orası zemine temas eden bir nokta değil. garip tasarlamışlar çok ince kalmış diğerlerine göre. o yüzden sorun olmaz havada kalıyor yani o nokta. sorun olmaz.

coolsnow

80+
Skatezler o kadar ince ve kötü ki millet jelatin yerine skatezi sökmüş.

Obsidian dot skatez alın geçin. Kaymıyor kendi ayakları zaten.

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
@freygasm hocam wraith üzerinde ice v2 stoğa girmeyecek gibi duruyor. yanzi ile ice v2 modeli arasında renk dışında fark var mıdır ?

pcbuilder

80+
Screenshot_20241116-212928.jpg

Benim Siyah Apex de bir İzmir havası alıp İstanbul'a gelmiş. Güncellenmeyen arkadaşlar da kontrol etsinler.

burakxsrn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Burak azgın
apex modelinde sarj istasyonundaki resmi nasıl değiştiriyoruz arkadaşlar ?

Gehinnom

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Semih Erkılıç
Mouse bugün elime ulaştı, ilk izlenim olarak mouse'un dış yüzeyi oldukça güzel ve kaliteli his vermekte. Şekil olarak uymayacak bir çok insan olabilir, beni çok rahatsız etmedi ama ilk aşama olarak aşırı iyi oturdu diyemem. Zamanla daha fazla alışacağımı söyleyebilirim. Aktif olarak Attack Shark X3 kullanmaktaydım, ikisi de uzunluk olarak küçük mouselar. Attack Shark orta tarafta bombeli iken Ajazz daha arka taraftan bombeli. Skatez olarak Attack Shark X3 daha iyi hissettirdi, Ajazz henüz düzgün kullanmamış olduğum için pek iyi hissettirmemiş olabilir.

Ekler

• 20241116_220959.jpg
    20241116_220959.jpg
    4 MB · Hit: 51
  • 20241116_221010.jpg
    20241116_221010.jpg
    1.7 MB · Hit: 57
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ahmet Aykan Belin
Mouse bugün elime ulaştı, ilk izlenim olarak mouse'un dış yüzeyi oldukça güzel ve kaliteli his vermekte. Şekil olarak uymayacak bir çok insan olabilir, beni çok rahatsız etmedi ama ilk aşama olarak aşırı iyi oturdu diyemem. Zamanla daha fazla alışacağımı söyleyebilirim. Aktif olarak Attack Shark X3 kullanmaktaydım, ikisi de uzunluk olarak küçük mouselar. Attack Shark orta tarafta bombeli iken Ajazz daha arka taraftan bombeli. Skatez olarak Attack Shark X3 daha iyi hissettirdi, Ajazz henüz düzgün kullanmamış olduğum için pek iyi hissettirmemiş olabilir.
hocam benımde bugun geldi ama bağlayamadım dsad nasıl baglıyoz

umutatwss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
317
İsim
umut
yok hocam direkt ajazzın skatezleri berbat doğru hissetmişsiniz değişmesi şart

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,036,546
Üyeler
164,326
Son üye
Ufukpkds
Top Bottom