Neler Yeni

Üni ögrencilerine özel indirimli şeyler nelerdir?

Frazled

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Hasan Dönmez
Üniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,082
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Ne oluyor tam olarak öğrenci sitesi
İndirimler sunuyor atıyorum mavi, Boyner, defacto da 1000 lira üstüne 1500 üstüne 300 indirim veriyor ya da başka indirimler mevcut takip et işine yarar illaki. Mesela geçen ay mediamarkta 1500 indirim kuponu vermişti.

KaptanMC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
518
İsim
Mehmetcan İvrendi
Öğrenciliğin zorluğunu bizim gibi mezuna kalanlar çekiyor kaymagini üniversiteye gidenler yiyor
Harbi Hocam Ya bende Normalde kitap ağzını açmayan insanım Bu sene meğzuna kaldım Sayısal okuyorum Hazirana kadar nasıl yetiştirecek bilmiyorum Ocakta başlarım çalışmaya herhalde😂😂😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).
Hocam o bildiginiz de yanlış daha doğrusu gereksiz çünkü Artık YouTube premium'da reklam çıkıyor ve YouTube bunu kabul ediyor kardeşim sana çok lazım olduğunu düşünüyorsak yapıstırırız reklamı hakkınız car demiş😂😂

Top Bottom