Üniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).
Ne oluyor tam olarak öğrenci sitesiBi öğrenci sitesine üye ol
Öğrenciliğin zorluğunu bizim gibi mezuna kalanlar çekiyor kaymagini üniversiteye gidenler yiyorÜniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).
İndirimler sunuyor atıyorum mavi, Boyner, defacto da 1000 lira üstüne 1500 üstüne 300 indirim veriyor ya da başka indirimler mevcut takip et işine yarar illaki. Mesela geçen ay mediamarkta 1500 indirim kuponu vermişti.Ne oluyor tam olarak öğrenci sitesi
Harbi Hocam Ya bende Normalde kitap ağzını açmayan insanım Bu sene meğzuna kaldım Sayısal okuyorum Hazirana kadar nasıl yetiştirecek bilmiyorum Ocakta başlarım çalışmaya herhaldeÖğrenciliğin zorluğunu bizim gibi mezuna kalanlar çekiyor kaymagini üniversiteye gidenler yiyor
Hocam o bildiginiz de yanlış daha doğrusu gereksiz çünkü Artık YouTube premium'da reklam çıkıyor ve YouTube bunu kabul ediyor kardeşim sana çok lazım olduğunu düşünüyorsak yapıstırırız reklamı hakkınız car demişÜniversiteye geçtim üni ögrencilerine indirim yapan abonelik sistemleri hangileridir bilen var mı? Youtube premium bildigim var sadece. Okadar üniye geçtiysek ekmeğini yiyelim(açıktan puansız üniye gidiyorum).