Neler Yeni

Android Samsung DeX için Type-C - HDMI Kablo İşe Yarar mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Samsung Galaxy S24 cihazımda bulunan Samsung DeX özelliğini televizyonumda kullanmak istiyorum. Ancak, televizyonum kablosuz bağlantıyı desteklemediği için bu özelliği kabloyla nasıl kullanabileceğimi merak ediyorum. Eğer bir Type-C - HDMI kablosu alırsam, bu kabloyu kullanarak cihazımı televizyona bağlayabilir ve Samsung DeX özelliğini sorunsuz bir şekilde çalıştırabilir miyim?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Çalıştırırsın hocam. S23 FE ile kullanıyorum, tablet de aynı şekil destekliyor. Ama unutma, DEX şarjı hızlı harcıyor, hdmi kablosu üzerinden şarjın düşüyor sürekli. Tabii uzun süreli kullanmayacaksan sorun olmaz ama uzun süre kesintisiz kullanman sorun olabilir. Bunun için hem pd hem hdmi destekleyen bir usb hub alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çalıştırırsın hocam. S23 FE ile kullanıyorum, tablet de aynı şekil destekliyor. Ama unutma, DEX şarjı hızlı harcıyor, hdmi kablosu üzerinden şarjın düşüyor sürekli. Tabii uzun süreli kullanmayacaksan sorun olmaz ama uzun süre kesintisiz kullanman sorun olabilir. Bunun için hem pd hem hdmi destekleyen bir usb hub alabilirsin.
Arkasına kablosuz şarj standı almayı düşünüyorum çalışırmı aynı anda acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

hubı önermeniz çok iyi oldu aklıma gelmemişti teşekkür ederim yanıt için :)

BabaVoss7

80+ Silver
arkadaşın dediği gibi direkt type c hdmi almak yerine hub alıp hem hdmi bağlarsın hem fazladan usb girişin olur hemde şarj edebilirsin pcye daha çok benzemiş olur ben gerektiğinde öyle yapıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
arkadaşın dediği gibi direkt type c hdmi almak yerine hub alıp hem hdmi bağlarsın hem fazladan usb girişin olur hemde şarj edebilirsin pcye daha çok benzemiş olur ben gerektiğinde öyle yapıyorum
Önerebileceğiniz Hub var mıdır 300-1000 arası kaliteli

BabaVoss7

80+ Silver

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,904
İsim
Mehmet
Arkasına kablosuz şarj standı almayı düşünüyorum çalışırmı aynı anda acaba?

hubı önermeniz çok iyi oldu aklıma gelmemişti teşekkür ederim yanıt için :)
Rica ederim hocam.
Kablosuz şarj yine yavaş kalıyor, pek tavsiye etmem. Elimde sadece bir kablosuz şarj cihazı var o da kulaklığı şarj ederken dahi ısınıyor, kablosuz şarjlar genel olarak mı böyle yoksa bendeki mi kötü bilmediğim için kesin yönlendirmek istemiyorum ancak ısınmaya yol açabilir. En iyisi düzgün bir usb hub ile şarj etmek gibi, pd olanlar var onlar samsung ile hızlı şarj destekliyor onlara bakabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Rica ederim hocam.
Kablosuz şarj yine yavaş kalıyor, pek tavsiye etmem. Elimde sadece bir kablosuz şarj cihazı var o da kulaklığı şarj ederken dahi ısınıyor, kablosuz şarjlar genel olarak mı böyle yoksa bendeki mi kötü bilmediğim için kesin yönlendirmek istemiyorum ancak ısınmaya yol açabilir. En iyisi düzgün bir usb hub ile şarj etmek gibi, pd olanlar var onlar samsung ile hızlı şarj destekliyor onlara bakabilirsin.
evet kablosuz şarj baya ısındırıyor genelde

qwerty1029384756

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
938
İsim
Qwerty1029384756
Samsung DEX neden Bluetooth veya Wi-Fi ile çalışmıyor?

Dahası  
Reaksiyon skoru
104
İsim
Bekir Küllac
Samsung DEX neden Bluetooth veya Wi-Fi ile çalışmıyor?
Çalışıyor fakat uyumlu cihaz olmalı ben uyumsuz bir monitöre ya da televizyona bağlıyacagım o yüzden hdmi dan bağlanıcagım

Ben bu ürünü aldım şarj aletini bağlıyorum klavye mouse bağlıyorum kasma olmadan PC gibi kullan çok iyi çalışıyor belki ucuz diye uzun ömürlü olmayabilir
Çok teşekkür ederim olsun ömrü önemli değil yenisine geçeriz diğer fiyatları görünce ağzım açık kaldı TTEC gibi markalar 5000 lere satıyor veya samsung çok pahalıya satılıyor

Drsağbırakmayan

80+ Bronze
Çalışıyor fakat uyumlu cihaz olmalı ben uyumsuz bir monitöre ya da televizyona bağlıyacagım o yüzden hdmi dan bağlanıcagım

Çok teşekkür ederim olsun ömrü önemli değil yenisine geçeriz diğer fiyatları görünce ağzım açık kaldı TTEC gibi markalar 5000 lere satıyor veya samsung çok pahalıya satılıyor
yalnız şunu da söyliyeyim uzun HDMI kablom vardı 10M onu kullanırken görüntü gitti geldi devamlı galiba bozuk dedim daha sonra monitör kendi kısa HDMI kablosunu taktım sorunsuz çalıştı bilgin olsun neden böyle sorun oldu bilgim yok

Top Bottom