Neler Yeni

Temu rakibi Amazon Haul duyuruldu.

MertE.K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Eren Koçsan
Temu'nun rakibi olarak piyasaya sürülen Amazon haul şuan da mobilden giriş yapılabilir ve sipariş verilebilir durumda. Fiyatları karşılaştıranlardan ürün önerileri var mı?

1731787729510.png

edit : link bırakıcaktım fakat linkte ref yazdığı için riske girmek istemedim google üzerinden amazon haul yazarak veya qr kodu okutarak giriş yapabilirsiniz. 860TL ve üzeri gönderilerde ücretsiz kargo varmış onun dışında gönderim ücreti ödeniyor

Son düzenleme:

StrangerIX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,263
İsim
Baran Kut
Baktım da elektronik kısmında falan bir şey yok. Temu'ya nası rakip olur ilerisi gösterir herhalde. Şu an çok geniş çaplı açılmamış sanırsam.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,590
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Yeni bir apex veya aula o.O2
keşke keşke 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rica ederim. Ben şuan da bakıyorum da pek bir farklılık yok gibi.
Baktım da elektronik kısmında falan bir şey yok. Temu'ya nası rakip olur ilerisi gösterir herhalde. Şu an çok geniş çaplı açılmamış sanırsam.
Aynen çok bişey yok şimdilik bi yeni üyelere 20 dolar kupon veriyor galiba o fena değil ama pcden giremedim ben qr okutturuyor telefondan girdiriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan karakaya
Temu'nun rakibi olarak piyasaya sürülen Amazon haul şuan da mobilden giriş yapılabilir ve sipariş verilebilir durumda. Fiyatları karşılaştıranlardan ürün önerileri var mı?

Alıntıyı görüntüle

edit : link bırakıcaktım fakat linkte ref yazdığı için riske girmek istemedim google üzerinden amazon haul yazarak veya qr kodu okutarak giriş yapabilirsiniz.
Play storeden ve siteden bulamadım bn . Ne yapmam gerek

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,717
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Yeni bir apex veya aula o.O2
DUR
para suyunu çekti gali yiter

Alıntıyı görüntüle

edit : link bırakıcaktım fakat linkte ref yazdığı için riske girmek istemedim google üzerinden amazon haul yazarak veya qr kodu okutarak giriş yapabilirsiniz.
Türkiyeye falan gönderim var mı? Bazı yerel lokasyonlar için falan mı yoksa, daha fazla ayrıntı biliyorsanız yazabilir misiniz hocam? Konuya ekleseniz de olur.

MertE.K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Eren Koçsan
DUR
para suyunu çekti gali yiter

Türkiyeye falan gönderim var mı? Bazı yerel lokasyonlar için falan mı yoksa, daha fazla ayrıntı biliyorsanız yazabilir misiniz hocam? Konuya ekleseniz de olur.
link bırakıcaktım da edit olarak belirttiğim gibi nedense herhangi bir yere girince bağlantıda ref yazıyor

Bende bulamadim
paylaştığım görseldeki qr kodla giriş yapabilirsiniz.

Play storeden ve siteden bulamadım bn . Ne yapmam gerek

Mchd26

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Mücahit Karakeçi
Nasıl alışveriş yapacağız? Amazon sadece pazar yeri gibi mi davranacak yoksa klasik amazon mu olacak? Alışverişlerde Türkiye yok sanırım kontrol eden bilgi sahibi olan var mı?

MertE.K.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Mert Eren Koçsan
Nasıl alışveriş yapacağız? Amazon sadece pazar yeri gibi mi davranacak yoksa klasik amazon mu olacak? Alışverişlerde Türkiye yok sanırım kontrol eden bilgi sahibi olan var mı?
türkiye var hocam alışverişi de normal amazon gibi yapıyoruz bir farklılık yok

Top Bottom