Fiyatının nasıl bu kadare düştüğü hakkında hiçbir fikrim yok. 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım inidirmden, 2700leri falan gördü şimdi bu fiyat. Memnunum üründen. 6.5 litre aşağısı bence kurtarmaz, bende tek kişi olarak kullanıyorum ve öneriyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fiyatının nasıl bu kadare düştüğü hakkında hiçbir fikrim yok. 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım inidirmden, 2700leri falan gördü şimdi bu fiyat. Memnunum üründen. 6.5 litre aşağısı bence kurtarmaz, bende tek kişi olarak kullanıyorum ve öneriyorum.
M50 modelini ben aldığım sıralarda gördüğümü hatırlamıyorum, fotoğraflarına baktım da detaylı şeyler yok. Arasında görünüş, hacim ve mod sayısı dışında bir farklılık yok. Bu farklardan dış görünüş ve mod sayısı bence önemsiz kullanıcı olarak söylüyorum. 8 litre de cazip gibi ama bu fiyat farkına değmez kesinlikle.Bütçem varken üst modeli olan M50 2.199TL bunu düşünebilirim. Kızartma, Et, Tavuk vs. konusunda genel olarak 4/4lük mü?![]()
Yui Air Fryer 8 Litre Beyaz M50 Maxifry XXL Akıllı Fritöz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yui Air Fryer 8 Litre Beyaz M50 Maxifry XXL Akıllı Fritöz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bütçem varken üst modeli olan M50 2.199TL bunu düşünebilirim. Kızartma, Et, Tavuk vs. konusunda genel olarak 4/4lük mü?![]()
Yui Air Fryer 8 Litre Beyaz M50 Maxifry XXL Akıllı Fritöz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Yui Air Fryer 8 Litre Beyaz M50 Maxifry XXL Akıllı Fritöz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Konusunu açtım insanların yorumlarına tepkilerine bakabilirsin.M50 modelini ben aldığım sıralarda gördüğümü hatırlamıyorum, fotoğraflarına baktım da detaylı şeyler yok. Arasında görünüş, hacim ve mod sayısı dışında bir farklılık yok. Bu farklardan dış görünüş ve mod sayısı bence önemsiz kullanıcı olarak söylüyorum. 8 litre de cazip gibi ama bu fiyat farkına değmez kesinlikle.
YUI M30 Airfryer 1399 Bende mi sorun var yoksa bu fiyat gerçek mi?
https://www.hepsiburada.com/yui-m30-maxifry-dokunmatik-ekran-6-5-lt-smart-airfryer-yagsiz-fritoz-1800w-yui-turkiye-garantili-p-HBCV000037HZ7M?magaza=Hepsiburada En son baktığımda 2700 lerdeydi ben 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım. Bakar mısınız sizde de 1399TL mi? Sepette ek...forum.donanimarsivi.com
TeşekkürlerM50 modelini ben aldığım sıralarda gördüğümü hatırlamıyorum, fotoğraflarına baktım da detaylı şeyler yok. Arasında görünüş, hacim ve mod sayısı dışında bir farklılık yok. Bu farklardan dış görünüş ve mod sayısı bence önemsiz kullanıcı olarak söylüyorum. 8 litre de cazip gibi ama bu fiyat farkına değmez kesinlikle.
YUI M30 Airfryer 1399 Bende mi sorun var yoksa bu fiyat gerçek mi?
https://www.hepsiburada.com/yui-m30-maxifry-dokunmatik-ekran-6-5-lt-smart-airfryer-yagsiz-fritoz-1800w-yui-turkiye-garantili-p-HBCV000037HZ7M?magaza=Hepsiburada En son baktığımda 2700 lerdeydi ben 1 seneden fazla oluyor alalı 1899'a almıştım. Bakar mısınız sizde de 1399TL mi? Sepette ek...forum.donanimarsivi.com
Konusunu açtım insanların yorumlarına tepkilerine bakabilirsin.