bu indirimler bizi bitirecek ya klavye dükkanı falan açıcak milletDaha temuda satışı bitmeden bile sarı sitede 2k üstünde ilana koyanlar var
bu indirimler bizi bitirecek ya klavye dükkanı falan açıcak milletDaha temuda satışı bitmeden bile sarı sitede 2k üstünde ilana koyanlar var
Az kalsın yüreğime inecekti hemen gidip 15. Aula F75'i alayım.Az önce satın almak için girdim ve kaldırıldığını gördüm şaka gibi geri gelir mi veya başka öneriniz varmı
iizliyorum şuan usta ben ilk defa temu dan alışveriş yaptım dün bugün kargoya verilmiş sanırım tahmini ne kadar süre de geliraula f75 inceleme videosu izlemek isteyen izleyebilir tşkler
Tahmini 1.5-2.5 haftada gelir.iizliyorum şuan usta ben ilk defa temu dan alışveriş yaptım dün bugün kargoya verilmiş sanırım tahmini ne kadar süre de gelir
değerroyal kludge rk61 kullanıyorum sizde değer mi geçmeye fps falan oynamıyorum
2 hafta max kankaiizliyorum şuan usta ben ilk defa temu dan alışveriş yaptım dün bugün kargoya verilmiş sanırım tahmini ne kadar süre de gelir
öyle bir yazmışsın ki sanki soymuşlar gibi seni anlattınalacaktim vazgectim, 400 lira vergi mi olur, zaten sepet tutari 680 tl
hocam sizdeki keycapsden bana 2 tane geldi size 4 tane gelmiş rastgeele mi koyuyorlar sürüm farkı falanmı bazı ledler güneye bazıları kuzeye bakıyor gibi bir şey duymuştum sizde kuzey bendeki güney gibi bir şey miaula f75 inceleme videosu izlemek isteyen izleyebilir tşkler