Böyle bir şeye dinen ihtiyacın olduğunu düşünmüyorumCihad yapmak için nereye katilabiliriz ?
Hocam Cihad zaten her gün yaptığımız bir şey. Sen hangi Cihadı kastediyorsun?Cihad yapmak için nereye katilabiliriz ?
Elhamdülillah o şanli üniformayi giyeceğiz hocamTürk ordusu varken başka yerler aramak mantıksız... İlla cihad için yaşayacağım dersen orduya katıl
İsralie destek amaçlı her ay düzenli bir şekilde cihad ordusu kurup gönderiyoruz şuanda bu ay için katılan kisi sayı 99, 100 olduğunda gönderip yeni kişileri alıyoruz katılmak istersen bana mailden ulasabilirsin [email protected]
Onların A.....koyayımİsralie destek amaçlı her ay düzenli bir şekilde cihad ordusu kurup gönderiyoruz şuanda bu ay için katılan kisi sayı 99, 100 olduğunda gönderip yeni kişileri alıyoruz katılmak istersen bana mailden ulasabilirsin [email protected]
Dedim İslami Cihad adlı örgüte mi katılmak istiyor, bir an ne oluyoruz, dediydim Yaser Arafat öldükten sonra Filistin asla eski Filistin olamadı çünkü, bir HAMAS kaldı geriye...Elhamdülillah o şanli üniformayi giyeceğiz hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu işidin ayrı bir karizması var siyah felan giyiniyorlar ağaDedim İslami Cihad adlı örgüte mi katılmak istiyor, bir an ne oluyoruz, dediydim Yaser Arafat öldükten sonra Filistin asla eski Filistin olamadı çünkü, bir HAMAS kaldı geriye...
Ama IŞİDte hain Tek Gerçek Kadim Türk OrdusuBu işidin ayrı bir karizması var siyah felan giyiniyorlar ağa