Neler Yeni

Aras Kargo Hasarlı Kargo Yardım!!!

Shourd

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
şikayet vara yazdın mı?
sıkayet vara yazdım daha once
benı arayıp ınceleyıp donuceklerını soylemıslerdı
red edildigini oradanda sonra tekrar arayıp bana belırttıler
sıkayet var uzerındende bır cozume ulasamadım yani

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
okr
Aras kargoda kargoma verılen zarar tazmın edılmedı

kargom elektronık urun bılgısayar bılesenı ekran kartı rtx 3080 modelı

14/09/2024 tarıhınde aras kargo kuryesı tarafından aranıp kargonun hasarlı olması sebebı ıle mesulıyet alamıyacagını ve gelıp subeden kargoyu teslım almam gerektıgı tarafıma ıletıldı

14/09/2024 aynı gun arama sonrasında aras kargo sılıvrı subesınde kargomun kısmen parcalanmıs ve ezılmıs bır tarafı tamamen acılmıs dıger tarafı ıse kısmen acılıp parcalanmıs ayrıca sıvı teması olusmus olup ıslaklık ve nem mevcut olarak subeden tutanak tutturularak ve subede kargonun detaylı resımlerı cekılerek toplam 8 acıdan kargoyu teslım aldım

14/09/2024 kargo teslım aldıktan 30 45 dk sonrasında urunumu test ettım ve cıhazın calısmadıgını gorunce hemen aras kargo musterı hızmetlerını arayıp zaten tutanak tutuldugunu belirterek urunumun tamır tamır ucretı muadıl urun ıle degısımı yada ucret tazmını olarak bırkac secenek sunarak tazmın talebınde bulundum

02/10/2024 tarıhıne kadar sayısız kez aras kargo ıle ıletısıme gecerek cozum surecını ogrenmeye calıstım ve 02/10/2024 tarıhınde herhangı bır tazmın ıslemı yapılmayacagı talebımın red edıldıgı bana bıldırıldı

01/10/2024 tarıhınde tuketıcı hakem heyetıne basvuruda bulundum verılen maddı zararın gıderılmesını talep ettım takrıbı 4 5 ay surebılıcegı soylenıldı

sımdı hakem heyetı harıcınde yapabılıcegım baska cozum yolları mevcutmu yada bıldıgınız yapabılıcegım baska neler olabılır

yardımcı olucak herkese sımdıden tesekkur ederım

herkese ıyı forumlar
şaşmaz aras kargo. yurtiçi firmasından toplama pc bile getirttiğim oldu kutuda nokta hasar yok.

eneskaya6

80+ Silver
Aras gibi firmalar tabikide parayı direk vermezler. THH basvuru yapmıssın her şey oradan ilerleyecek. tutanağı asla kaybetme ve ekran kartına dokunma hatta kargo kutusunu bile atmadıysn sakla. Tutanak olmasaydı thh sana hak veremezdi tutanak olduğu için büyük ihtimalle thh seni haklı bulacak. Ama bu işlem biraz uzun sürer ürünün incelenmesi piyasa fiyatının arastırılması vs uzar.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
caglar g
Aras gibi firmalar tabikide parayı direk vermezler. THH basvuru yapmıssın her şey oradan ilerleyecek. tutanağı asla kaybetme ve ekran kartına dokunma hatta kargo kutusunu bile atmadıysn sakla. Tutanak olmasaydı thh sana hak veremezdi tutanak olduğu için büyük ihtimalle thh seni haklı bulacak. Ama bu işlem biraz uzun sürer ürünün incelenmesi piyasa fiyatının arastırılması vs uzar.
kartı kargodan aldıgım sekılde kutusu ıle beraber saklamaktayım hıc dokunmadım
ama o zamankı ıslaklık ve nem gecen sure zarfında kurudu dogal olarak 1 bucuk ay cıvarı zaman gectı sonucta
pıyasa fıyatı olarak thh 12000 tl yazmısdım ama sımdı bakınca 3080 ler 15 cıvarlarına cıkmıs durumda
yazdıgım fıyat uzerındenmı ıslem olur yoksa guncel fıyatlar uzerındenmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

şaşmaz aras kargo. yurtiçi firmasından toplama pc bile getirttiğim oldu kutuda nokta hasar yok.
zaten kartı olaydan 1 ay once cıvarı aynı kutu ve kargo seklınde yurtıcı kargo ıle arkadasıma yollamısdım
sorunsuz sekılde teslım aldı 1 ay sonra bana gerı yolladı aras ıle aynı kutu beraberınde kutu parcalanmıs ve sıvıya maruz kalmıs sekılde kargoyu getırdıler

keremast

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
777
İsim
okr
kartı kargodan aldıgım sekılde kutusu ıle beraber saklamaktayım hıc dokunmadım
ama o zamankı ıslaklık ve nem gecen sure zarfında kurudu dogal olarak 1 bucuk ay cıvarı zaman gectı sonucta
pıyasa fıyatı olarak thh 12000 tl yazmısdım ama sımdı bakınca 3080 ler 15 cıvarlarına cıkmıs durumda
yazdıgım fıyat uzerındenmı ıslem olur yoksa guncel fıyatlar uzerındenmı
Mesaj otomatik birleştirildi:

zaten kartı olaydan 1 ay once cıvarı aynı kutu ve kargo seklınde yurtıcı kargo ıle arkadasıma yollamısdım
sorunsuz sekılde teslım aldı 1 ay sonra bana gerı yolladı aras ıle aynı kutu beraberınde kutu parcalanmıs ve sıvıya maruz kalmıs sekılde kargoyu getırdıler
inşallah zararını karşılarsın dostum durum nedir var mı bir gelişme?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,013,766
Üyeler
160,600
Son üye
alikbktp
Top Bottom