Neler Yeni

Kaykay ayakkabısı önerisi

mowki1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan
Arkadaşlar kaykay sürmeye başladım bayada eğleniyorum şimdide bir kaykay ayakkabısı almak istiyorum bütçem maks 2500 tl belki ufakdan aşabilirim önerilerinizi bekliyorum

aikeytia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
anonim
Arkadaşlar kaykay sürmeye başladım bayada eğleniyorum şimdide bir kaykay ayakkabısı almak istiyorum bütçem maks 2500 tl belki ufakdan aşabilirim önerilerinizi bekliyorum
vans skate old skool öneririm
düzeleme: fiyatları uçmuş önceden ucuzdu

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
XXXX

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Nike sb bak veya converse modelleri olacaktı

Can_75

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can Akturk
biraz geç oldu ama cevaplayayım dostum. trendoylda half cab var. ben 5 ay kullandım eskitemedim arkadaşıma verdim. ortalama fiyatları 2000tl falandı. o olmazda superstepde sarı renkte knu skool var. tahta tutuşu çok iyi. o da olmazsa dolapta custore7 adında bir adam ucuza orjinal ayakkab satıyor. ondan 2 tane orjinal ayakkabı aldım

mowki1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
biraz geç oldu ama cevaplayayım dostum. trendoylda half cab var. ben 5 ay kullandım eskitemedim arkadaşıma verdim. ortalama fiyatları 2000tl falandı. o olmazda superstepde sarı renkte knu skool var. tahta tutuşu çok iyi. o da olmazsa dolapta custore7 adında bir adam ucuza orjinal ayakkab satıyor. ondan 2 tane orjinal ayakkabı aldım
Teşekkür ederim bakıcam dediklerine

Frkndmt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
Furkan Demirtaş
Kaykay için ayakkabılar mı varmış bir de

Top Bottom