vans skate old skool öneririmArkadaşlar kaykay sürmeye başladım bayada eğleniyorum şimdide bir kaykay ayakkabısı almak istiyorum bütçem maks 2500 tl belki ufakdan aşabilirim önerilerinizi bekliyorum
tr de bunu 3000 e 3500 satıyolar nike sitesi gönderim yapmıyor artıkNike SB Zoom Blazer Low Pro GT Kaykay Ayakkabısı
Nike SB Zoom Blazer Low Pro GT Kaykay Ayakkabısı ürününü Nike.com'da bul. Belirli siparişlerde ücretsiz kargo ve iade.www.nike.com
https://www.nike.com/tr/t/sb-zoom-blazer-mid-kaykay-ayakkabısı-qvxWLG/FD0731-003
agalar şu ikisini buldum siz ne diyorsunuz
biraz geç oldu ama cevaplayayım dostum. trendoylda half cab var. ben 5 ay kullandım eskitemedim arkadaşıma verdim. ortalama fiyatları 2000tl falandı. o olmazda superstepde sarı renkte knu skool var. tahta tutuşu çok iyi. o da olmazsa dolapta custore7 adında bir adam ucuza orjinal ayakkab satıyor. ondan 2 tane orjinal ayakkabı aldımArkadaşlar kaykay sürmeye başladım bayada eğleniyorum şimdide bir kaykay ayakkabısı almak istiyorum bütçem maks 2500 tl belki ufakdan aşabilirim önerilerinizi bekliyorum
Teşekkür ederim bakıcam dediklerinebiraz geç oldu ama cevaplayayım dostum. trendoylda half cab var. ben 5 ay kullandım eskitemedim arkadaşıma verdim. ortalama fiyatları 2000tl falandı. o olmazda superstepde sarı renkte knu skool var. tahta tutuşu çok iyi. o da olmazsa dolapta custore7 adında bir adam ucuza orjinal ayakkab satıyor. ondan 2 tane orjinal ayakkabı aldım