Merhaba arkadaşlar son 3 -4 gündür bilgisayarım açıldığında çok kasıyor ve hiçbir şey yapamıyorum Chrome tıklıyorum açılmıyor sadece boş masaüstünde durabiliyorum başka hiçbir şey yapamıyorum neden böyle oluyor olabilir
Haklısın sanırım ama geri yükleme bile yapamıyorum o kadar kötü direkt format mı atsam acabaSon 3-4 gündür oluyor ve öncesinde yaşamıyorduysan ve donanımın bir zarar görmediyse muhtemelen yüklediğin bir program, güncelleme ya da virüs kaynaklı olabilir. Geri yükleme ile kasmadığı zamana geri alabilirsin
görev yöneticisinden cpu kullanımı yüzde kaç gözüküyor hocam bi ss atabilir misin trojen yemiş olabilirsinHaklısın sanırım ama geri yükleme bile yapamıyorum o kadar kötü direkt format mı atsam acaba
format at direktHaklısın sanırım ama geri yükleme bile yapamıyorum o kadar kötü direkt format mı atsam acaba
Hocam bakıcam açılırsagörev yöneticisinden cpu kullanımı yüzde kaç gözüküyor hocam bi ss atabilir misin trojen yemiş olabilirsin
Hocam güvenli mod ile başlattım yine aynı kasma var %9 cpu kullanılıyor fakat kasıyorgörev yöneticisinden cpu kullanımı yüzde kaç gözüküyor hocam bi ss atabilir misin trojen yemiş olabilirsin
oyunlarda kasmıyorda masa üstünde kasıyorsa ssd niz ömrünü doldurmak üzereMerhaba arkadaşlar son 3 -4 gündür bilgisayarım açıldığında çok kasıyor ve hiçbir şey yapamıyorum Chrome tıklıyorum açılmıyor sadece boş masaüstünde durabiliyorum başka hiçbir şey yapamıyorum neden böyle oluyor olabilir
Oyuna giremiyorum öyle kasıyor şuanoyunlarda kasmıyorda masa üstünde kasıyorsa ssd niz ömrünü doldurmak üzere
İ5 12400fSistem özellikleri nedir?
Görev yöneticisinin fotoğrafını atabilirmisiniz?Oyuna giremiyorum öyle kasıyor şuan
Mesaj otomatik birleştirildi:
İ5 12400f
Amd 6700xt
2x8 3200mhz ddr4 ram
500gb ssd
Yok dostum öyle bir şey olmadıhocam kasanın camı falan açık mı çarpmış olabilirsin
Görev yöneticisinin foto
Maalesef gönderemiyorum fotoğrafını hata veriyorGörev yöneticisinin fotoğrafını atabilirmisiniz?