Neler Yeni

🔥İndirim Kedi Köpek Traş Makinesi 130Tl ( Temu )

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
384
İsim
Mert ash
Benim kedinin ayağından tüy alacak adam isterim. Tırnağını kestirmiyor ki tüyünü kestirsin. Meooow cırt eşhedü enla...
arka ayakları ellemediğin sürece çok sorun yapmıyo da işte arka ayağa ufak bi temas canından olman için yeterli bir sebep ne varsa arka ayakta aşırı sinirleniyolar

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
786
İsim
Fatih Ayhan
Sorma her tırnağını keseceğimde koluma yeni dövmeler ekleniyor
Benim kedi melek la ama şu anlamda; tırnağını keserken o da istemiyor tabi ama tırmalama yok miyav miyav kaçmaya çalışıyo bak ısırırım imajı yaratmaya çalışıyo lasfngdgklgnksdfnmdgl

misal kucağıma alıp 45 dakka salmıyorum sıkılıyo artık hayvan kaçmaya çlışıyo miyavlıyo bir sürü en son baktı 45 dakkadır salmıyorum o zaman küçük küçük ısırıyo yine salmıyorum sertleşiyo lajksdngfklgnmfalşdsfdm en sert ısırması bile gıdıklıyo artık
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hiç tırmalamadı sadece ısırdı o da çok sıkarsam falan

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Benim kedinin ayağından tüy alacak adam isterim. Tırnağını kestirmiyor ki tüyünü kestirsin. Meooow cırt eşhedü enla...

Ben de sırf tırnak için veterinere götürmeyeyim diye makas aldım. Öyle aksesuar niyetine duruyor çekmecede.

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
XXXX
La olm benim kediyi Kurbanlik dana gibi tuutoyurm ellerini babam tırnağını kesiyo arka ayağın tırnaklarını kesiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Uğur ceylan
Markasını hatırlamıyorum bir ara yurt içinden iş yerindeki köpekler için aldım sesinden huysuzlandılar kullanamadım, ayrıca şarjlı modeliyli ve çok zayıf kalıyordu . Böyle bir ihtimal de var alacak olanların bilgisine . Paylaşılan model hiçbir işe yaramaz bana göre minnacık bir şey .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,193
Üyeler
161,269
Son üye
Fktahsin
Top Bottom