Neler Yeni

Öneri HANGİ İPHONE ALMAK MANTIKLI

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
Bütçe
65000
iphone 13 pro max vs iphone 16
arasindan hangisi alinmalı bu fiyatlara değer mi?
düz iphone 13 de alabilirim. önerilerinizi bekliyorum
paraya değmesini istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
alınabilirde iphonda düz serisi genelkde aynı ozelliklere sahipoluyor sadece işlemci değişiyor 16 ila 16 pro arasında mesela çok fark var orneğin 60 hz olmasın
ama 16 da yapay zeka alakalı birseyler duydum bir de 60hz ile 120hz çok mu farkli
Mesaj otomatik birleştirildi:

alınabilirde iphonda düz serisi genelkde aynı ozelliklere sahipoluyor sadece işlemci değişiyor 16 ila 16 pro arasında mesela çok fark var orneğin 60 hz olmasın
kamera işlem hizi oyun kisminda fark eder mi

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
XXXX
ama 16 da yapay zeka alakalı birseyler duydum bir de 60hz ile 120hz çok mu farkli
65k para verip 60 hz almak kötü olur 2 eğer yapay zeka istiyosan bence samsung s24 ultra almalısın

kamera işlem hizi oyun kisminda fark eder mi
oyunda fark eder monitor gibi düşün 60 hz moniştor ile 144 hz monitör gibi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
65k para verip 60 hz almak kötü olur 2 eğer yapay zeka istiyosan bence samsung s24 ultra almalısın

oyunda fark eder monitor gibi düşün 60 hz moniştor ile 144 hz monitör gibi
samsung çok düşündüm ama yavasliyor diyorlar ben ne samsung ne apple kullandim bilgim yok
ama samsung guncellemelerle yavasladigini duydum

UnderGoin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
517
İsim
XXXX
samsung çok düşündüm ama yavasliyor diyorlar ben ne samsung ne apple kullandim bilgim yok
ama samsung guncellemelerle yavasladigini duydum
samsung çok daha iyi bana göre ama insan bi iphone tadına bakmak istiyor iphone da yavaşlıyo güncellemeler mesela 11 şuanda ios 18le kasmaya başladı 6 7 sen iphonada yavaşlicak

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
samsung çok daha iyi bana göre ama insan bi iphone tadına bakmak istiyor iphone da yavaşlıyo güncellemeler mesela 11 şuanda ios 18le kasmaya başladı 6 7 sen iphonada yavaşlicak
durum şuanda şöyle anlatayım arzuladığım iphone mantikli olan s24 biliyorum ama iphone istiyorum bile bile

durum şuanda şöyle anlatayım arzuladığım iphone mantikli olan s24 biliyorum ama iphone istiyorum bile bile
en mantıklı iphone suan 14 pro max mi yani aralarinda en fp si o mu

dostum içerik üreticiliği veya telefonda üst seviye oyun oynamak gibi dertlerin varmı bilmiyorum ancak eğer bir telefona bütçe ayırdıysan ve bir markada karar kıldıysan bütçeni ayırabildiğin en yüksek modele bakman daha mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Emir
dostum içerik üreticiliği veya telefonda üst seviye oyun oynamak gibi dertlerin varmı bilmiyorum ancak eğer bir telefona bütçe ayırdıysan ve bir markada karar kıldıysan bütçeni ayırabildiğin en yüksek modele bakman daha mantıklı olur
yani 16 diyorsun degil mi

Mustafa Zahid

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,240
İsim
Mustafa Zahid Önder
İlgilendiği Kategoriler
Her şeye maydanoz olur.
Instagram
@mustyonder
Steam
id/mustyonder
Discord
mustyonder#0007
düziphone alınmaz 13pro max e o para vermek saçma 14 pro olabilir 70 e
14 Pro Distrübitör Garanti ile 15 Pro Ithalatci Garantili versiyonu ayni fiyat. 15 Pro daha mantıklı oluyor. Hatta 14 Pro daha pahali bile olabilir sirf bu garanti yüzünden.

Edit: Baktim da 15 Pro zamlardan sonra daha pahali olmus. Kanka bence 14 Pro falan alacaksan 2. el temiz olarak al, sifir 14 Pro piyasasi gereksiz fazla pahali. 13 Pro Max yani güzel telefon ama 13 serisinden almaya gerek yok. Bence bu arkadasin dedigi gibi 14 Pro 256GB falan bak. Benim dedigim gibi temiz bir 2. el bulursan üstüne paran bile kalir veya 15 Pro'ya bile yeter.

Top Bottom