Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- Ali Mert
Arkadaşlar merhaba bilgisayarımda 2 gün öncesine kadar internete normal bir şekilde giriyordum ne olduysa bugün açtığımda bilgisayarımı kablolarım takılı modemim de herangi bir sorun bulunmuyor inernet bağlantım yok bilgisayarda bilgisayarı açarken arkadaki portumdaki kasanın ışığı yanıyor ama açıldığı anda hiç ışık yanmıyor neden olabilir
bu şekilde açıldığında
Mesaj otomatik birleştirildi:
bu şekilde açıldığında
bu şekilde internetim yokArkadaşlar merhaba bilgisayarımda 2 gün öncesine kadar internete normal bir şekilde giriyordum ne olduysa bugün açtığımda bilgisayarımı kablolarım takılı modemim de herangi bir sorun bulunmuyor inernet bağlantım yok bilgisayarda bilgisayarı açarken arkadaki portumdaki kasanın ışığı yanıyor ama açıldığı anda hiç ışık yanmıyor neden olabilir
İlk açılışta ise ışık bu şekideArkadaşlar merhaba bilgisayarımda 2 gün öncesine kadar internete normal bir şekilde giriyordum ne olduysa bugün açtığımda bilgisayarımı kablolarım takılı modemim de herangi bir sorun bulunmuyor inernet bağlantım yok bilgisayarda bilgisayarı açarken arkadaki portumdaki kasanın ışığı yanıyor ama açıldığı anda hiç ışık yanmıyor neden olabilir
bu şekilde açıldığında
bu şekilde internetim yok
Ekler
Son düzenleme: