Neler Yeni

Öneri Kaliteli ekspertiz önerisi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
Merhaba arkadaşlar artık günümüzde kims düzgün işini yapmadığı için ekspertiz dede sıkıntılar çıkıyor bundan dolayı bilindik ekspertiz lere köklü ekspertiz lere yönelmek lazım Giresun'da yaşıyorum benim bildiğim tarcanlar ve gökçe ekspertiz var baya görünüyor sosyal medyada ama bunlarda yaşadığım ilde yok maalesef Giresun'da pilot garege ekspertiz varmış biraz baktım tarcanlar kadar olmasada 20 ile yakın işleri varmış başka hangi markalar var acaba

Son düzenleme:

ensareiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
790
İsim
Ensar Polat
Merhaba arkadaşlar artık günümüzde kims düzgün çişini yapmadığı için ekspertiz dede sıkıntılar çıkıyor bundan dolayı bilindik ekspertiz lere köklü ekspertiz lere yönelmek lazım Giresun'da yaşıyorum benim bildiğim tarcanlar ve gökçe ekspertiz var baya görünüyor sosyal medyada ama bunlarda yaşadığım ilde yok maalesef Giresun'da pilot garege ekspertiz varmış biraz baktım tarcanlar kadar olmasada 20 ile yakın işleri varmış başka hangi markalar var acaba
Tarcanlarmış oymuş buymuş balon reklamdan ibaret eli yüzü düzgün kurumsal otorapor var birtek

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Tarcanlarmış oymuş buymuş balon reklamdan ibaret eli yüzü düzgün kurumsal otorapor var birtek
Hocam şöyle ilerde bir sorun çıksa bile dediklerim den hakkımızı tekrar alabiliriz sizin dediğinizi de not aldım ama yaşadığım yer de olduğunu dusu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adamların tüm illerde bayisi varmış galiba yanlidmi baktım acaba ama Azerbaycan flanda yazıyor du anlamadım

Whoose11

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Osman
Merhaba arkadaşlar artık günümüzde kims düzgün çişini yapmadığı için ekspertiz dede sıkıntılar çıkıyor bundan dolayı bilindik ekspertiz lere köklü ekspertiz lere yönelmek lazım Giresun'da yaşıyorum benim bildiğim tarcanlar ve gökçe ekspertiz var baya görünüyor sosyal medyada ama bunlarda yaşadığım ilde yok maalesef Giresun'da pilot garege ekspertiz varmış biraz baktım tarcanlar kadar olmasada 20 ile yakın işleri varmış başka hangi markalar var acaba
Çiş mi? 🤨

Kime göre neye göre? Ben düzgün yaptığımı düşünüyorum.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Otorapor vardı 2-3 kere gittim gayet de memnun kaldım.
Her şeyden önce kurumsal firma olmalı. Dünyanın en iyi expertiz firması bile olsa şubeden şubeye değişiyor memnun kalmanız. Kurumsal firmaların google yorumlarına bakmanızı öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
572
İsim
Paşadöner
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çiş mi? 🤨

Kime göre neye göre? Ben düzgün yaptığımı düşünüyorum.
Evet hocam öyle herkes birbirine kazık atma dersinde daha iyi bir ekspertiz varken nie bilinmeyen bir yere gideyimki bana göre yapıyı demişsin de ne alaka onu anlamadım tüm insanların içini biliyormusun

Otorapor vardı 2-3 kere gittim gayet de memnun kaldım.
Her şeyden önce kurumsal firma olmalı. Dünyanın en iyi expertiz firması bile olsa şubeden şubeye değişiyor memnun kalmanız. Kurumsal firmaların google yorumlarına bakmanızı öneririm.
Otorapor aklıma yattı başka ne önerebilirsiniz pilot garage mesala nasıl sizce ben hiç görmedim biri önerdi banada

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Giresun otorapor puanlarına baktım baya yüksek puan almış. Memnuniyet oranı fazla geldi. Yerinizde olsam pek macera aramam kendime malum mal alıyosunuz ince eleyip sık dokumak lazım bu konularda

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin
Kurumsala gidersin garantili eksper yaptırırsın, pilotta iyi otoraporda iyidir. Ümranda yaptırdım o da iyi. Bu şube şube çalışana göre değişir.

eneskaya6

80+ Silver
otorapor bu işin en iyilerinden. pilotgarage aynı şekilde güvenilir iyi. gideceğin eksper tse onaylı olsun ki verdikleri rapor resmiyette geciyor olmalı ve aracı alırken eksper raporunu noterde işletebilirsin. sonra satarken bilmediğin bişey cıktıgında gercekten bilmiyorum diyebilirsin ya da satan kişi seni dolandırmaya calıstıysa raporlu olmuş olur

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,622
Üyeler
161,102
Son üye
lGeneralWTl
Top Bottom