Neler Yeni

Kopya cekmedigim halde kopya cektigim dusunuluyor

Emreaaaaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Isim
Derslerde hep uyuyorum bide ozel okul hocalarda benim dersleriminin kötü olduğunu düşünüyor hep. matematikte yüksek not almışım hocada kopya çektiğimi düşünüyor bide şansıma arkamda oturan çocuk okulda 100 alan tek kişi 9 larda ne yapmalıyım farklı Bi sınav yapıcam diyor ama yüksek ihtimal çok zor yapacak nasi kopya cekmesigimi kanitlarim

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Tekin Ayber
Yeni sınavda da elinden geleni yap, illa 100 almak zorunda değilsin. Hem kendini biraz olsun kanıtlayabilirsen belki hoca hata yaptığını anlar. Ama özel okullara ben pek güvenmem, işin içine para girdi mi, işler başka yürür oluyor çünkü...

qwerty1029384756

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,519
İsim
Qwerty1029384756
Sınıfta kamera varsa izlesinler çıkar ortaya.

Pukiina

80+ Bronze
Derslerde hep uyuyorum bide ozel okul hocalarda benim dersleriminin kötü olduğunu düşünüyor hep. matematikte yüksek not almışım hocada kopya çektiğimi düşünüyor bide şansıma arkamda oturan çocuk okulda 100 alan tek kişi 9 larda ne yapmalıyım farklı Bi sınav yapıcam diyor ama yüksek ihtimal çok zor yapacak nasi kopya cekmesigimi kanitlarim
Hocam derslerin iyiyse bırak yapsın sınavı. Yine benzer notu aldığında o zaman bahanesi kalmaz. Sen çalış zaten ispatlamaya da kalksan bu sefer altında başka şeyler arar o yüzden uğraşma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,887
Üyeler
168,047
Son üye
Mert Lorenz
Top Bottom