Neler Yeni

Monitör tavsiyesi alabilir miyim ?

Weosisify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kanat
Merhabalar, 240 hz monitör almak istiyorum çok inanılmaz bir bütçem yok. AOC, Samsung, MSI marka monitörleri gözüme kestirdim fakat hepsi VA panel olduğu için biraz şüphedeyim sizce VA panel almalı mıyım ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem
Merhabalar, 240 hz monitör almak istiyorum çok inanılmaz bir bütçem yok. AOC, Samsung, MSI marka monitörleri gözüme kestirdim fakat hepsi VA panel olduğu için biraz şüphedeyim sizce VA panel almalı mıyım ?

Rakiplerinden kat be kat daha iyi. Kendimde de var sorun varsa sorabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Arda Karatay
VA panel normal bir kullanıcı için gayet iyi. Asus Tuf serisine bir göz atın

Weosisify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rakiplerinden kat be kat daha iyi. Kendimde de var sorun varsa sorabilirsin.
Gayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim. :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

VA panel normal bir kullanıcı için gayet iyi. Asus Tuf serisine bir göz atın
Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi işler için IPS tercih etmeliyim bilginiz var mı ?

ErZo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erce
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Yusuf Arda Karatay
Gayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim. :)

Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi işler için IPS tercih etmeliyim bilginiz var mı ?
Detaylı bilgim yok ama oyun oynamak dizi izlemek için va iyidir . Birde dandik marka veya ucuz ürün olup ıps olacağına kaliteli marka olup va panel olması gayet iş görür, kronik sıkıntısı olmasın yeter

Weosisify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kanat
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben bunu kullanıyorum gayet memnunum eğer bütçen buralardaysa düşünebilirsin.
ekstra olarak sağa-sola yukarı-aşşağı gibi pivot özelliğide mevcut.
Sayfamda açık seyrediyordum tam bunu düşünüyordum açıkcası fps oyunlarında vs nasıl memnun musunuz ?

ErZo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Erce
Şuanlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım tek mini bir problem günlük kullanışta yakından kullanan biriyim 27 inç olduğu için pikselleşme oluyor
bundan önce aynı monitörün 144 ve 24 inc modelini kullanmıştım. 24inçlerde böyle bir problem olmuyor.
Sende 27 inç düşündüğün için bütün modellerde pikselleşme sorununu yaşayacağını düşünüyorum onun haricinde asus kalitesi gerçekten mükemmel

Weosisify

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Utku Kanat
Şuanlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım tek mini bir problem günlük kullanışta yakından kullanan biriyim 27 inç olduğu için pikselleşme oluyor
bundan önce aynı monitörün 144 ve 24 inc modelini kullanmıştım. 24inçlerde böyle bir problem olmuyor.
Sende 27 inç düşündüğün için bütün modellerde pikselleşme sorununu yaşayacağını düşünüyorum onun haricinde asus kalitesi gerçekten mükemmel
Şu an aktif 24 İnc MSİ 144 hz monitör kullanıyorum ve hazır Kasım peşin fiyat taksitleri varken 27 inc 240 hz deneyimlemek istedim.Yarın buradaki Vatanbilgisayar'a stok durumunu bir sordurucam bakalım gidip test edebilirim belki

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
GrkemyGorkem

IPS her zaman tercih edin. 27 inç için 2k çözünürlük gerek. 24 inç 1080p yani FHD için olması gerek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom