Merhabalar, 240 hz monitör almak istiyorum çok inanılmaz bir bütçem yok. AOC, Samsung, MSI marka monitörleri gözüme kestirdim fakat hepsi VA panel olduğu için biraz şüphedeyim sizce VA panel almalı mıyım ?
Gayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim.ASUS TUF Gaming VG249QM1A 23.8 inç 270Hz 1ms Full HD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör
23.8 inç FHD (1920×1080), Fast IPS, 270 Hz’e hız aşırtma (144Hz, 240Hz üzeri), Aşırı Düşük Hareket Bulanıklığı, 1ms (GTG), 99% sRGBwww.gaming.gen.tr
Rakiplerinden kat be kat daha iyi. Kendimde de var sorun varsa sorabilirsin.
Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi işler için IPS tercih etmeliyim bilginiz var mı ?VA panel normal bir kullanıcı için gayet iyi. Asus Tuf serisine bir göz atın
Detaylı bilgim yok ama oyun oynamak dizi izlemek için va iyidir . Birde dandik marka veya ucuz ürün olup ıps olacağına kaliteli marka olup va panel olması gayet iş görür, kronik sıkıntısı olmasın yeterGayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi işler için IPS tercih etmeliyim bilginiz var mı ?
Sayfamda açık seyrediyordum tam bunu düşünüyordum açıkcası fps oyunlarında vs nasıl memnun musunuz ?ben bunu kullanıyorum gayet memnunum eğer bütçen buralardaysa düşünebilirsin.ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27VQM 1MS(MPRT) 240HZ Full HD VA FREESYNC CURVED GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
ekstra olarak sağa-sola yukarı-aşşağı gibi pivot özelliğide mevcut.
Şu an aktif 24 İnc MSİ 144 hz monitör kullanıyorum ve hazır Kasım peşin fiyat taksitleri varken 27 inc 240 hz deneyimlemek istedim.Yarın buradaki Vatanbilgisayar'a stok durumunu bir sordurucam bakalım gidip test edebilirim belkiŞuanlık herhangi bir sorunla karşılaşmadım tek mini bir problem günlük kullanışta yakından kullanan biriyim 27 inç olduğu için pikselleşme oluyor
bundan önce aynı monitörün 144 ve 24 inc modelini kullanmıştım. 24inçlerde böyle bir problem olmuyor.
Sende 27 inç düşündüğün için bütün modellerde pikselleşme sorununu yaşayacağını düşünüyorum onun haricinde asus kalitesi gerçekten mükemmel
IPS her zaman tercih edin. 27 inç için 2k çözünürlük gerek. 24 inç 1080p yani FHD için olması gerek.Gayet Başarılı gözüküyor fakat şu an kullandığım monitör de 24 inç açıkcası 27 inç düşünüyordum bir de Curved olmasını istiyorum.Fakat aklımda olmamasına rağmen fiyat ve performans olarak o kadar iyi gözüküyor ki çok teşekkür ederim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Normal olmayan kullanıcılardan kastınız ne gibi işler için IPS tercih etmeliyim bilginiz var mı ?