Neler Yeni

Oyun oynarken fanlar kendi kendine renk değişiyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir furkan
merhaba bugün mortal kombat 11 oyununu indirdim ve oyuna girer girmez kasa fanlarının ışıkları delirmiş gibi farklı renklerde yanmaya başladı ve oyun çok kastı. daha sonra oyun mavi ekran verip pcyi kapattı. ben psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü güç kaynağım 600w hadron ve sistemimin istediği gücü vermiyor olabilir.

sistem özelliklerim:
-amd ryzen 3 1200
-amd radeon rx48
-8gb kingston fury ram

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
merhaba bugün mortal kombat 11 oyununu indirdim ve oyuna girer girmez kasa fanlarının ışıkları delirmiş gibi farklı renklerde yanmaya başladı ve oyun çok kastı. daha sonra oyun mavi ekran verip pcyi kapattı. ben psu kaynaklı olduğunu düşünüyorum çünkü güç kaynağım 600w hadron ve sistemimin istediği gücü vermiyor olabilir.

sistem özelliklerim:
-amd ryzen 3 1200
-amd radeon rx48
-8gb kingston fury ram
bu sistem için 600w gereğinden fazla zaten ama bir zararı olmaz ama psu kaynaklı olabilir

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bu sistem için 600w gereğinden fazla zaten ama bir zararı olmaz ama psu kaynaklı olabilir
hocam kullandığım psu'nun yorumlarına baktığımda "pcyi yakarsınız, sakın almayın" gibi yorumlar gördüm büyük ihtimalle psu kaynaklıdır. yine de forumda bilgili arkadaşlar vardır diye buraya sormak istedim teşekkürler yorumun için.

Mkann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
180
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
hocam kullandığım psu'nun yorumlarına baktığımda "pcyi yakarsınız, sakın almayın" gibi yorumlar gördüm büyük ihtimalle psu kaynaklıdır. yine de forumda bilgili arkadaşlar vardır diye buraya sormak istedim teşekkürler yorumun için.
psu değiştirin hocam psu bilgisayarın kalbidir

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
HasHoca

sistem özelliklerim:
-amd ryzen 3 1200
-amd radeon rx48
-8gb kingston fury ram
İşlemcinden dolayı da olabilir .

Nezha

80+
Mavi ekran hatalarının %80i ramden kaynaklanır hata kodunu okuyabildiysen yazar mısın? Okuyamadıysan yine de rami sök temizle geri tak.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
emir furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mavi ekran hatalarının %80i ramden kaynaklanır hata kodunu okuyabildiysen yazar mısın? Okuyamadıysan yine de rami sök temizle geri tak.
ram bugün zaten görüntü konusunda sorun çıkardı b portundan çıkarıp a portuna taktıktan sonra monitöre görüntü geldi. hata kodunu maalesef yakalayamadım yaklaşık 1 saniye durup restart attı bilgisayara. ama oyunda her tuşa bastığımda kasada renklerin değişmesi çok garip hissettirdi.

Top Bottom