kronik sorunlar çıkmaya başladıhocam bu forumda bu klavye yi alıp arıza talebi açan çok kişi olmaya başladı gibi
sence bilmiyor muyum .dkronik sorunlardan öte kullanmayı bilmediğiniz için olabilir mi acaba?
Driver Yükledin Mi ?aula f75 siyah renk almıştım az önce geldi ama ışıklarının modu değişmiyor
yok olmuyorfn tab veya uygulamadan değişmiyor mu
onu yüklyeceğim şimdi yeni geldi zaten ama ondan kaynaklı oldugunu sanmıyorum çünkü bir siyah bir beyaz aldım beyaz da bir sorun yokDriver Yükledin Mi ?
Kimse 3snliğine kutudan çıkan kağıda bakmıyor çünkü Çok fazla kısayolu var klavyenin.hocam bu forumda bu klavye yi alıp arıza talebi açan çok kişi olmaya başladı gibi
Şuanlık çok kronik denecek kadar sorun yok başlıca sorunlar ışık muhabbeti ve bazılarının belirli tuşları basmıyormuşkronik sorunlar çıkmaya başladı
Doğrudur hocamKimse 3snliğine kutudan çıkan kağıda bakmıyor çünkü Çok fazla kısayolu var klavyenin.
kardeşim bu 2. klavyem eşşek değilim beyaz da sorun yok siyah da bunlar oluyorKimse 3snliğine kutudan çıkan kağıda bakmıyor çünkü Çok fazla kısayolu var klavyenin.
inşallah sorun olmazŞuanlık çok kronik denecek kadar sorun yok başlıca sorunlar ışık muhabbeti ve bazılarının belirli tuşları basmıyormuş