Neler Yeni

1500tl mouse önerisi

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
YUSUF KAYA
Hocan bağlantı konusunu nasıl yaptın ve takılmalar oluyormu ?
hocam önce kasanın arkasına taktım ufak takılmalar oluyordu sonra kasanın ön 3.0 bölümüne takınca düzeldi mouse a hangisi yakınsa o tarafa takmanı tavsiye ederim

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,476
İsim
Oğuz
Övmeyede gerek yok ama değil mi? Her mouse önerisi altinda bu mouseyi öneriyorlar önerilecek kadar kaliteli değil diye bunu belirttim gömmek olmuyor bu. Fiyatına göre sensörünün iyi olduğunu belirttim ama bir logitech, razer vb. bilindik marka kalitesi yok. Ayrıca stokta yok stok geleceği meçhul gelmesini beklemek yerine bilindik Türkiye garantili bir model alabilir. Çünkü alıp benim gibi beğenmeyip satabilir. Adam yedek mouse olarak almıyor ben cobra proya yedek olarak aldım beğenmedim sattım. Hiç mousesi olmayan mouse ihtiyacı olan birine önerebileceğim kalitede değil bence.
850 TL için övmeye gerek var bence. Razer dediğiniz modele göre değişir. Viper Ultimate'den geçtim buna. Hafiflik olarak daha iyi çünkü Razerlar genelde ağır oluyor. Logitech'in de 4-5 bine sattığı mouselar ile kıyaslaman garip. Normalde bile Ninjutso Sora falan varken tercih edilecek markalar değil. Ne bekliyorsun veya neyi beğenmedin anlamadım. Ben Faceit kasabiliyorsam hayli hayli normal bir kullanıcı için fazlasıyla iyi.

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
hocam önce kasanın arkasına taktım ufak takılmalar oluyordu sonra kasanın ön 3.0 bölümüne takınca düzeldi mouse a hangisi yakınsa o tarafa takmanı tavsiye ederim
Hocam ben muhtemelen dongle kullanırım. Çünkü kasa mouseun yerine 1 metre filan uzak

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ali Tarık
rampage zenith pro 1599 TL ye satıldı da stok bitti. 1900 civarında şu an. Tekrar düşerse alabilirsin. Kullanıyorum memnunum

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
rampage zenith pro 1599 TL ye satıldı da stok bitti. 1900 civarında şu an. Tekrar düşerse alabilirsin. Kullanıyorum memnunum
Hocam 1 hafta içinde apex gelirsen apex gelmezse z1 yada zenit

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ali Tarık
Hocam 1 hafta içinde apex gelirsen apex gelmezse z1 yada zenit
apex bende de var içerisindeki özellikler iyi olsa da plastik kalitesi çok iyi değil sol click basarken gıcırdıyor bendeki. Zenith bundan kat kat daha kaliteli çok aşağı kalır yanı da yok zaten. Mcu olarak zenith önde sensör olarak apex. Hiçbir fark hissetmezsiniz yine de tercihim zenith olur en azından plastik kaliteli :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

apex bende de var içerisindeki özellikler iyi olsa da plastik kalitesi çok iyi değil sol click basarken gıcırdıyor bendeki. Zenith bundan kat kat daha kaliteli çok aşağı kalır yanı da yok zaten. Mcu olarak zenith önde sensör olarak apex. Hiçbir fark hissetmezsiniz yine de tercihim zenith olur en azından plastik kaliteli :D
apexin kutusunu daha dün açtım bu arada

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can
Mesaj otomatik birleştirildi:

apexin kutusunu daha dün açtım bu arada
Hocam z1 nasıl ?

Shadout

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
31
İsim
Ali Tarık

efeamaefe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
242
İsim
efe can

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,596
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Ajazz 159 PRO veya APEX Kafidir gerisine gerek yok

mehmetayr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mehmet Ayar
Temu'da AJ159 Pro stoğa girerse ondan al. Ekstra indirimlerle vergiler dahil 600 lira civarına getirebiliyorsun. Ve hiçbir 1500 TL bandındaki mouse AJ159 Pro'ya yakın özelliklere bile sahip değil. Bizzat kullanıyorum mükemmel ötesi bir mouse, 8k hz'yi de sorunsuz çalıştırıyor.
hocam linki varsa atabilir misiniz

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,634
Üyeler
161,104
Son üye
yusuf_bbey1
Top Bottom