hocam önce kasanın arkasına taktım ufak takılmalar oluyordu sonra kasanın ön 3.0 bölümüne takınca düzeldi mouse a hangisi yakınsa o tarafa takmanı tavsiye ederimHocan bağlantı konusunu nasıl yaptın ve takılmalar oluyormu ?
hocam önce kasanın arkasına taktım ufak takılmalar oluyordu sonra kasanın ön 3.0 bölümüne takınca düzeldi mouse a hangisi yakınsa o tarafa takmanı tavsiye ederimHocan bağlantı konusunu nasıl yaptın ve takılmalar oluyormu ?
850 TL için övmeye gerek var bence. Razer dediğiniz modele göre değişir. Viper Ultimate'den geçtim buna. Hafiflik olarak daha iyi çünkü Razerlar genelde ağır oluyor. Logitech'in de 4-5 bine sattığı mouselar ile kıyaslaman garip. Normalde bile Ninjutso Sora falan varken tercih edilecek markalar değil. Ne bekliyorsun veya neyi beğenmedin anlamadım. Ben Faceit kasabiliyorsam hayli hayli normal bir kullanıcı için fazlasıyla iyi.Övmeyede gerek yok ama değil mi? Her mouse önerisi altinda bu mouseyi öneriyorlar önerilecek kadar kaliteli değil diye bunu belirttim gömmek olmuyor bu. Fiyatına göre sensörünün iyi olduğunu belirttim ama bir logitech, razer vb. bilindik marka kalitesi yok. Ayrıca stokta yok stok geleceği meçhul gelmesini beklemek yerine bilindik Türkiye garantili bir model alabilir. Çünkü alıp benim gibi beğenmeyip satabilir. Adam yedek mouse olarak almıyor ben cobra proya yedek olarak aldım beğenmedim sattım. Hiç mousesi olmayan mouse ihtiyacı olan birine önerebileceğim kalitede değil bence.
Hocam ben muhtemelen dongle kullanırım. Çünkü kasa mouseun yerine 1 metre filan uzakhocam önce kasanın arkasına taktım ufak takılmalar oluyordu sonra kasanın ön 3.0 bölümüne takınca düzeldi mouse a hangisi yakınsa o tarafa takmanı tavsiye ederim
Hocam 1 hafta içinde apex gelirsen apex gelmezse z1 yada zenitrampage zenith pro 1599 TL ye satıldı da stok bitti. 1900 civarında şu an. Tekrar düşerse alabilirsin. Kullanıyorum memnunum
apex bende de var içerisindeki özellikler iyi olsa da plastik kalitesi çok iyi değil sol click basarken gıcırdıyor bendeki. Zenith bundan kat kat daha kaliteli çok aşağı kalır yanı da yok zaten. Mcu olarak zenith önde sensör olarak apex. Hiçbir fark hissetmezsiniz yine de tercihim zenith olur en azından plastik kaliteliHocam 1 hafta içinde apex gelirsen apex gelmezse z1 yada zenit
apexin kutusunu daha dün açtım bu aradaapex bende de var içerisindeki özellikler iyi olsa da plastik kalitesi çok iyi değil sol click basarken gıcırdıyor bendeki. Zenith bundan kat kat daha kaliteli çok aşağı kalır yanı da yok zaten. Mcu olarak zenith önde sensör olarak apex. Hiçbir fark hissetmezsiniz yine de tercihim zenith olur en azından plastik kaliteli
Hocam z1 nasıl ?apex bende de var içerisindeki özellikler iyi olsa da plastik kalitesi çok iyi değil sol click basarken gıcırdıyor bendeki. Zenith bundan kat kat daha kaliteli çok aşağı kalır yanı da yok zaten. Mcu olarak zenith önde sensör olarak apex. Hiçbir fark hissetmezsiniz yine de tercihim zenith olur en azından plastik kaliteli
Mesaj otomatik birleştirildi:
apexin kutusunu daha dün açtım bu arada
Zenith yine üstün z1 den. f/p olarak öneren oluyordu da ben hiç denemedim. Onun da mcu bekendi herhaldeHocam z1 nasıl ?
Evet hocam bekendi. Nasıl mcu ?Zenith yine üstün z1 den. f/p olarak öneren oluyordu da ben hiç denemedim. Onun da mcu bekendi herhalde
fury levelın destek hattına sordumHocam kime sorudunuz ? Bilen birimi yani. 1.5 ay için apex gelirki
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam bence bundansa z1.
dongle dan bahsediyorum hocam zatenHocam ben muhtemelen dongle kullanırım. Çünkü kasa mouseun yerine 1 metre filan uzak
hocam linki varsa atabilir misinizTemu'da AJ159 Pro stoğa girerse ondan al. Ekstra indirimlerle vergiler dahil 600 lira civarına getirebiliyorsun. Ve hiçbir 1500 TL bandındaki mouse AJ159 Pro'ya yakın özelliklere bile sahip değil. Bizzat kullanıyorum mükemmel ötesi bir mouse, 8k hz'yi de sorunsuz çalıştırıyor.