Neler Yeni

SUZİKİ GSX R 125 2023 Alınır mı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
muhammed günaydın
ARKADAŞLAR 2023 MODEL SUZİKİ GSX R 125 Alınır mı? SİZCE MAX 2-3 SENE KULLANACAĞIM SONRASINDA 250CC GEÇİCEM NE YAPMALIYIM? MOTOR Bİ ARIZA VERMEZ DEĞİLMİ Bİ SORUN YAŞAMAM DEMİ LA BEYLER

Daaker

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
187
İsim
Göktuğ Demircan
125 cc bir motor için fiyatı yüksek muhtemelen çokça düşüp kalkicaksın daha uygun fiyatli bir şey alman yararına olur naked modellere de bakabilirsin

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Mert ash
ybr 125 alın hocam yükseltecekseniz yedek parçası sudan ucuz bol bol var

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Tavsiyem arka freni disk ve ABS olan modellere bakın hocam dolayısıyla YBR ve raideri eliyorum
Bajaj Pulsar ns125 alın geçin
Ya da voge r125 çıkar ise cfmoto NK 125

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Japon istiyorum hocam
Japon istemenizdeki sebebi anlıyorum hocam ancak güvenlik çok önemli bir unsur japon olup nispeten uygun fiyatlı motosikletlerinde disk ve ABS fren yok dolayısıyla ani frende patlarsiniz
Ama yine de japon olan modelleri söyleyeyim
İşte japon modeller
1-yamaha ybr125
2-honda cb125e
3-honda cb125F
4-honda cb125ace ( hızı düşük ve 4 vites)
5-yamaha wr125r
Scooter modelleri
1-Yamaha nmax 125
2-Yamaha delight
3-yamaha rayzr125
4- Honda dio
5-honda pcx
6-honda sh 125
7-suzuki Avensis
8-suzuki burgman 125
Vitesli ve pahalı olan modelleri
1-yamaha mt125
2-yamaha r125
3-suzuki gsxr125
4-suzuki gsxs125
Avrupalı modeller
KTM Duke 125
KTM RC125
Husqvarna Steplen 125
Mesaj otomatik birleştirildi:

ARKADAŞLAR 2023 MODEL SUZİKİ GSX R 125 Alınır mı? SİZCE MAX 2-3 SENE KULLANACAĞIM SONRASINDA 250CC GEÇİCEM NE YAPMALIYIM? MOTOR Bİ ARIZA VERMEZ DEĞİLMİ Bİ SORUN YAŞAMAM DEMİ LA BEYLER
Görüşünüze katılmıyorum daha önce motor tecrüben yoksa şayet gsxr seni çok üzer cebinden çok gururun düşer
Neden böyle söylüyorum ; motosiklet tek başına dengede duramayan bir alet yan yatar sehpadayken devrilir vs.. ee sen şimdi aldın gsxrı hocam yan devrildi o motorun bir grenaji kaç para biliyor musun
Ha dersenki maddiyat benim için önemli değil o zaman git al ve kinseyede danışma

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
muhammed günaydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Japon istemenizdeki sebebi anlıyorum hocam ancak güvenlik çok önemli bir unsur japon olup nispeten uygun fiyatlı motosikletlerinde disk ve ABS fren yok dolayısıyla ani frende patlarsiniz
Ama yine de japon olan modelleri söyleyeyim
İşte japon modeller
1-yamaha ybr125
2-honda cb125e
3-honda cb125F
4-honda cb125ace ( hızı düşük ve 4 vites)
5-yamaha wr125r
Scooter modelleri
1-Yamaha nmax 125
2-Yamaha delight
3-yamaha rayzr125
4- Honda dio
5-honda pcx
6-honda sh 125
7-suzuki Avensis
8-suzuki burgman 125
Vitesli ve pahalı olan modelleri
1-yamaha mt125
2-yamaha r125
3-suzuki gsxr125
4-suzuki gsxs125
Avrupalı modeller
KTM Duke 125
KTM RC125
Husqvarna Steplen 125

Görüşünüze katılmıyorum daha önce motor tecrüben yoksa şayet gsxr seni çok üzer cebinden çok gururun düşer
Neden böyle söylüyorum ; motosiklet tek başına dengede duramayan bir alet yan yatar sehpadayken devrilir vs.. ee sen şimdi aldın gsxrı hocam yan devrildi o motorun bir grenaji kaç para biliyor musun
Ha dersenki maddiyat benim için önemli değil o zaman git al ve kinseyede danışma
Hocam motor tecrübesi olmadan binmeyecen ki bunun öncesinde 110luk motor tecrübesi var benim için tek sıkıntı debriyaj onada alışırız gsx kaliteli olduğu için söylüyorum gidig cb125r da alabilirim ama suziki ayrı hoş geliyor tabii ki tecrübe edinip kullanıcam

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Hocam motor tecrübesi olmadan binmeyecen ki bunun öncesinde 110luk motor tecrübesi var benim için tek sıkıntı debriyaj onada alışırız gsx kaliteli olduğu için söylüyorum gidig cb125r da alabilirim ama suziki ayrı hoş geliyor tabii ki tecrübe edinip kullanıcam
O zaman kimseyi dinleme hocam ben hiç bilmiyorsun sandim

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Hocam birde motorda ön arka abs var benim için sorun olan tek şey debriyaj onada alışırım değilmş hocam?
Tabii ki , alışırsın merak etme bol bol antreman yap
Gazla kalkmayı öğren gerisi basit
Zaten debriyajin kavrama noktası olur oraya gelene kadar sal motoru hareket eder zaten umarım kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
muhammed günaydın
Tabii ki , alışırsın merak etme bol bol antreman yap
Gazla kalkmayı öğren gerisi basit
Zaten debriyajin kavrama noktası olur oraya gelene kadar sal motoru hareket eder zaten umarım kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız
Sağolun hocam son bir sorum olacaktı sizide tuttum kusura bakmayın hocam bu motorun parçaları sıkıntı çıkarmaz değilmi? Mesela zincirlerini değiltirmek gerekirse ve zincirler 20 30 k kilometreden sonramı değişiyor uyumlu zincir bulmak zor olurmu?

yakar41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
622
İsim
tunahan
Sağolun hocam son bir sorum olacaktı sizide tuttum kusura bakmayın hocam bu motorun parçaları sıkıntı çıkarmaz değilmi? Mesela zincirlerini değiltirmek gerekirse ve zincirler 20 30 k kilometreden sonramı değişiyor uyumlu zincir bulmak zor olurmu?
Estağfurullah öyle düşünmeyin, Suzuki japon gurubunda bulamayacagin parçası yoktur yaşadığım şehirdeki bayileri araştır Suzuki bayisi
Sen yeterki paradan haber ver yani biraz argo bir tabir oldu ama
Her türlü bulursun orijinal olduğu için biraz tuzludur ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
muhammed günaydın
Estağfurullah öyle düşünmeyin, Suzuki japon gurubunda bulamayacagin parçası yoktur yaşadığım şehirdeki bayileri araştır Suzuki bayisi
Sen yeterki paradan haber ver yani biraz argo bir tabir oldu ama
Her türlü bulursun orijinal olduğu için biraz tuzludur ama

Parada sıkıntı yok hocam ya zaten sorun çıkaracak parçası yoktur bu motorun zincir değişimi falan geldiğinde bulurmuyum diye sordum öyle basit parçaları falan zaten önemli parçaları sorun çıkarmaz herhalde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,070
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom