Valo pubg gta forza cs go gibiMonitör dahil ise hazır sistem bakılır. Nasıl çözünürlükte oyun oynayacaksın?
7500f yada 7600 sistem işini görür o zaman. Bakalım hazır sistem var mı şu an?Valo pubg gta forza cs go gibi
O monitör iyi değil. nit değeri 400 olan monitör önerebilirsin o paraya.ESPOR-4070TIS / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / GALAX GeForce RTX 4070 Ti SUPER EX Gamer 1-Click OC V2 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi – Indiana Jones and the Great Circle Hediyeli
ESPOR-4070TIS oyuncu bilgisayarı RTX 4070 Ti SUPER ekran kartı ile güçlendirilmiştir.www.gaming.gen.tr
rami 2x16 yaparsiniz.
MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI G274QPF E2 27" 1 ms 2K Pivot IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 7.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
onumuzde muhtesem cuma var. ikisinin de fiyati dusebilir / alternatif kasa cikabilir. belirttiginiz fiyatin biraz uzerinde kaliyor.
Arkadaşım bundan kullandığı ve çok memnun olduğu için bu tavsiyeyi yapmıştım. Alternatif söyleyebilirseniz çok sevinirim. 2k 27 inç ben de ilgileniyorum kasım sonunda imkan olursa alabilirim. Pivottan ziyade asansör olursa süper olur.O monitör iyi değil. nit değeri 400 olan monitör önerebilirsin o paraya.
Hyperx öneririm, monitör kolu sadece 3k üstünde. Lenovo vardı hepsiburada satılan onu da öneririm ama stok yok sanırım.Arkadaşım bundan kullandığı ve çok memnun olduğu için bu tavsiyeyi yapmıştım. Alternatif söyleyebilirseniz çok sevinirim. 2k 27 inç ben de ilgileniyorum kasım sonunda imkan olursa alabilirim. Pivottan ziyade asansör olursa süper olur.