Neler Yeni

Öneri Oyun bilgisayarı önerisi

YunusKyr

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Yunus
Bütçe
60000
Pcden anlamam. 60K bütçeyle alınabilecek güzel performans veren oyun bilgisayarı arıyorum toplama veya hazır sistem fark etmez bütçeye monitör ve kasa tek dahil. Yardımcı olur musunuz?

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
Monitör dahil ise hazır sistem bakılır. Nasıl çözünürlükte oyun oynayacaksın?

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berhan

rami 2x16 yaparsiniz.

onumuzde muhtesem cuma var. ikisinin de fiyati dusebilir / alternatif kasa cikabilir. belirttiginiz fiyatin biraz uzerinde kaliyor.

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur

rami 2x16 yaparsiniz.

onumuzde muhtesem cuma var. ikisinin de fiyati dusebilir / alternatif kasa cikabilir. belirttiginiz fiyatin biraz uzerinde kaliyor.
O monitör iyi değil. nit değeri 400 olan monitör önerebilirsin o paraya.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
berhan
O monitör iyi değil. nit değeri 400 olan monitör önerebilirsin o paraya.
Arkadaşım bundan kullandığı ve çok memnun olduğu için bu tavsiyeyi yapmıştım. Alternatif söyleyebilirseniz çok sevinirim. 2k 27 inç ben de ilgileniyorum kasım sonunda imkan olursa alabilirim. Pivottan ziyade asansör olursa süper olur.

DeviLJoN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
127
İsim
Onur
Arkadaşım bundan kullandığı ve çok memnun olduğu için bu tavsiyeyi yapmıştım. Alternatif söyleyebilirseniz çok sevinirim. 2k 27 inç ben de ilgileniyorum kasım sonunda imkan olursa alabilirim. Pivottan ziyade asansör olursa süper olur.
Hyperx öneririm, monitör kolu sadece 3k üstünde. Lenovo vardı hepsiburada satılan onu da öneririm ama stok yok sanırım.
önereceğim monitörler;

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,558
Üyeler
161,090
Son üye
MSTÇ
Top Bottom