Neler Yeni

Yardım Selam beyler yanlislikla en fazla 1400x900 pixel olan monitorumu 1080p yaptim

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
ekrana görüntü gelmiyor amd driveri üzerinden fsr mı ne acrık cozunurlükle oynadi ekranda out of range yazıyor yardımcı olur musunuz

MrHakkı

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
Hakkı Demir
bilgisayarı güvenli modda başlatmayı deneyin eğer görüntü gelirse çözünürlüğü eskisine almaya çalışın

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
onboard üzerinden ddu ile silin driver ı yada sıfırlayın sonra geri yükleyin
hocam görüntü olmadan driveri sıfırlıyabilirsem sıfırlarım hic sorun yok nasıl yapicam
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam görüntü olmadan driveri sıfırlıyabilirsem sıfırlarım hic sorun yok nasıl yapicam
ama görüntü yok pc acık ama out of range 75.3khz 80hz yazıyor

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bora

ama görüntü yok pc acık ama out of range 75.3khz 80hz yazıyor
hocam ekran kartına kullandığınız görüntü kablosunu çıkartıp anakarta takın sonra driver a girip sıfırlayın ha driver girmiyorsa silin ddu ile sonra geri yükleyin ama dikkat edin driverın hepsi silinsin düzgün silemezseniz yine kayıtlı ayarları geri yükler

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam ekran kartına kullandığınız görüntü kablosunu çıkartıp anakarta takın sonra driver a girip sıfırlayın ha driver girmiyorsa silin ddu ile sonra geri yükleyin ama dikkat edin driverın hepsi silinsin düzgün silemezseniz yine kayıtlı ayarları geri yükler
hocam anakarta taktimda görüntü yok sinyal kablosunu kontrol edin dio

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bora
F serilerinde onboard kullanılmıyor işlemcide dahili grafik birimi olmadığı için dediğim yöntem o yüzden olmamış

umtb

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Bora
aklıam gelen tek yol hdd yada ssd ne kullanıyorsanız başka pc ye takıp driver ı silmek yada format atmak hocam

hocam hallettim vgayı televizyona tsktim görüntü geldi hertz i ve fsr kapattim 😂 teşekkürler
o daha mantıklıymış dediğimden :) hayırlı akşamlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Muhammed
aklıam gelen tek yol hdd yada ssd ne kullanıyorsanız başka pc ye takıp driver ı silmek yada format atmak hocam
o kadar defil hocam simdi idarelik vga kullanıom 1080p 270 hertz gecicem zaten o zaman görüntü gelirdi 😊

o daha mantıklıymış dediğimden :) hayırlı akşamlar
hayırlı aksamlar hocam

• Beğen
Reaksiyonlar: umtb
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,428
Üyeler
160,846