Neler Yeni

Kaliteli, şarj edilebilen hem kablolu hem kablosuz mouse önerisi

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
Bütçe
3999
Kendime bir mouse almayı düşünüyorum. Bir önceki kullandığım a4tech wireless F-style bozuldu. Kullanım tecrübelerime dayanarak kablosuz mouse pilli olduğu için hiç ideal değil bu yüzden pilli almak istemiyorum. Aklımdan şarj edilebilen(pilsiz-bataryalı), hem kablolu hem kablosuz kullanabildiğimiz bir mouse geçiyor. DPİ olarak da 1000-2500 DPİ arası değerlerde olması benim için yeterli fazla DPİ'ya gerek yok, tuş hissiyatı da önemli. Kaliteli bir switch'i olan bir model olursa iyi olur. A4tech F-style baya kaliteli tuş hissiyatı vardı aynı hassasiyetten olan bir mouse istiyorum. Mouse kablolu da önerebilirsiniz ama kablolar yıprandığı için ve de uzun kullanım sonrası algılama sorunları oluyor bu yüzden pek alma taraftarı değilim. Yani kablolu mu kablosuz mu olsun kararsızım, fikrim doğru değilse kaliteli bir model önererek fikrimi de çürütebilirsiniz. Şöyle harici kablo ile bağlantı yapılabilen bir model olursa güzel olur. Şarj kablosu gibi ya USB-USB yada USB-TYPE-C portlu sağlam bir kablo ile çalışandan. Önerilenizi bekliyorum.

Mkann

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
228
İsim
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ

quietbebek

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Batuhan
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da
f1 pro max

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya da
f1 pro max
çok sade bir tasarım ama,

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,595
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Kendime bir mouse almayı düşünüyorum. Bir önceki kullandığım a4tech wireless F-style bozuldu. Kullanım tecrübelerime dayanarak kablosuz mouse pilli olduğu için hiç ideal değil bu yüzden pilli almak istemiyorum. Aklımdan şarj edilebilen(pilsiz-bataryalı), hem kablolu hem kablosuz kullanabildiğimiz bir mouse geçiyor. DPİ olarak da 1000-2500 DPİ arası değerlerde olması benim için yeterli fazla DPİ'ya gerek yok, tuş hissiyatı da önemli. Kaliteli bir switch'i olan bir model olursa iyi olur. A4tech F-style baya kaliteli tuş hissiyatı vardı aynı hassasiyetten olan bir mouse istiyorum. Mouse kablolu da önerebilirsiniz ama kablolar yıprandığı için ve de uzun kullanım sonrası algılama sorunları oluyor bu yüzden pek alma taraftarı değilim. Yani kablolu mu kablosuz mu olsun kararsızım, fikrim doğru değilse kaliteli bir model önererek fikrimi de çürütebilirsiniz. Şöyle harici kablo ile bağlantı yapılabilen bir model olursa güzel olur. Şarj kablosu gibi ya USB-USB yada USB-TYPE-C portlu sağlam bir kablo ile çalışandan. Önerilenizi bekliyorum.
O kadar para vermeye gerek var mı bilmiyorum ama Ajazz 159 PRO yada APEX kafidir

glad0s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Arjin bala
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bütçeyi aşıyor maalesef

Siene

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
638
İsim
Sinan
Pilli olanlardan şarj edemediğin için uzak duruyorsan şarj edilebilen pil alman lazım. Böyle olunca batarya sorunu yaşamadığın şarjlı mousen olur. Hem yedek pil alırsan yarı yolda da kalmazsın. Zaten bataryalı dediklerinde içinde şarj edilebilen pil olan mouseler ömrü bitince içini açıp değiştirmekte zor olur.
G305 i yıllardır bu şekilde 2 pille kullanıyorum. Tavsiye ederim diyecem ama forumdakiler eski diye karşı çıkar muhtemelen.
Kablo girişi yok o yönden beğenmeyebilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,868
Üyeler
160,895
Son üye
choicemite54899
Top Bottom