- Bütçe
- 3999
Kendime bir mouse almayı düşünüyorum. Bir önceki kullandığım a4tech wireless F-style bozuldu. Kullanım tecrübelerime dayanarak kablosuz mouse pilli olduğu için hiç ideal değil bu yüzden pilli almak istemiyorum. Aklımdan şarj edilebilen(pilsiz-bataryalı), hem kablolu hem kablosuz kullanabildiğimiz bir mouse geçiyor. DPİ olarak da 1000-2500 DPİ arası değerlerde olması benim için yeterli fazla DPİ'ya gerek yok, tuş hissiyatı da önemli. Kaliteli bir switch'i olan bir model olursa iyi olur. A4tech F-style baya kaliteli tuş hissiyatı vardı aynı hassasiyetten olan bir mouse istiyorum. Mouse kablolu da önerebilirsiniz ama kablolar yıprandığı için ve de uzun kullanım sonrası algılama sorunları oluyor bu yüzden pek alma taraftarı değilim. Yani kablolu mu kablosuz mu olsun kararsızım, fikrim doğru değilse kaliteli bir model önererek fikrimi de çürütebilirsiniz. Şöyle harici kablo ile bağlantı yapılabilen bir model olursa güzel olur. Şarj kablosu gibi ya USB-USB yada USB-TYPE-C portlu sağlam bir kablo ile çalışandan. Önerilenizi bekliyorum.