Neler Yeni

Samsung Televizyon Önerisi

EminEric

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
EminEric
İyi akşamlar 25k bütçem var samsung olmak zorunda öneriniz varmı nerde en uygun bulurum

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
  • Beğen
Reaksiyonlar: Jiyu

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jiyu
1 yıl önce evlenirken aldım. Aktif kullanıyorum gayet güzel televizyon, görüntü kalitesinden baya memnunum.
Teşekkürler , peki nereden aldınız acaba?
Samsung kalitesi yerine LG ve Bu gibi TCL ürünleri alınır mı ? https://www.akakce.com/televizyon/e...666UurNxRbk6GjVfCXpPYdt3RyYgfHZMaAiXkEALw_wcB
Biz daha önce akıllı televizyon kullanmadık , zaten 10 yıldır evimizde tv de kullanmıyoruz.
O yüzden ilk defa alacağız , sorunsuz olsun istiyorum ekran panel vs her şey açısından.

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Ben Mediamarkt den almıştım 1 sene kadar önce. Lg tabii ki kaliteli ama ben alırken o fiyatlara Qled 50 inc bir modeli yoktu. TCL de çok araştırdım ama arayüz ve işletim sistemi olarak Samsung daha uzun süre kullanılabilir ve daha stabil geldi. TCL üst seviye olmayan modelleri pek tercih edilebilir değil bence. Benim için önemli olan panel ve arayüz kalitesiydi bu yüzden Samsung tercih ettim benden sonra bi arkadaşa da aynı tv den aldık. Çok memnun o da

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jiyu
Ben Mediamarkt den almıştım 1 sene kadar önce. Lg tabii ki kaliteli ama ben alırken o fiyatlara Qled 50 inc bir modeli yoktu. TCL de çok araştırdım ama arayüz ve işletim sistemi olarak Samsung daha uzun süre kullanılabilir ve daha stabil geldi. TCL üst seviye olmayan modelleri pek tercih edilebilir değil bence. Benim için önemli olan panel ve arayüz kalitesiydi bu yüzden Samsung tercih ettim benden sonra bi arkadaşa da aynı tv den aldık. Çok memnun o da
Teşekkür ederim değerli yanıtın için , medimarkt mağazası ile sitesi arasında almanın bir farkı olur mu ? arada çok fiyat farkı yok.
Son olarak 50q60 ya da 50q70d vb. bir sürü isimli tv var neye göre adlandırılıyorlar ve hangisi daha iyi acaba?
araştırdığım kadarıyla qled heves ettim qled olsun istiyorum.
Gerçi ürün şu an temin edilemiyormuş ama mesela hepsiburada satıcısı üzerinden almakla bir farkı olur mu ?
çünkü internette 25k olana mağazada 30k vermek istemiyorum , sonuçta yine kurulumu falan yetkili servis yapacak.
ama bizimkiler internet alma konusunda karşı

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Hocam 50q60c ya da 50q70d olması çıkış yılı farklılıkları var birisi 2023 üretim diğeri 2024 üretim. Ekran yenileme hızları da farklı birbirlerinden attığımda linkten karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
Diğer soruya gelecek olursak dediğiniz gibi nerden aldığınız çok da önemli değil her türlü servi gelip kuracak tv yi. Tabii ki güvenilir bir yerden almak da önemli

• Beğen

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
Berkecan Ergin

Bu videoda belki yardımcı olabilir yeni video

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
VA panel almayında ne alıyorsanız alın.

Jiyu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Jiyu
nasıl anlıyoruz paneli , samsung qled yukarıdaki ne panel
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 50q60c ya da 50q70d olması çıkış yılı farklılıkları var birisi 2023 üretim diğeri 2024 üretim. Ekran yenileme hızları da farklı birbirlerinden attığımda linkten karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
Diğer soruya gelecek olursak dediğiniz gibi nerden aldığınız çok da önemli değil her türlü servi gelip kuracak tv yi. Tabii ki güvenilir bir yerden almak da önemli

Teşekkür ederim , internetten alacaksam iade vs sorun oluşturmayacak bir yerden almak istiyorum.
Bu yüzden amazon ya da hepsiburada kendi satıcısı olduğu yerden alırım netten alacaksam
ya da mağazada 1k fazla ise mağazadan da alırım

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
459
İsim
Metehan
Rica ederim. Şunu da belirteyim mağazadan da alsanız kendileri teslimat yapıyor en azından mediamarkt öyle . Yani aldım sırtlanıp gideyim olayı yok. amazon veya hepsiburada satıcıları mantıklı dediğiniz gibi

• Beğen

Arda_07

80+ Bronze
ben aldım memnunum

valla uzun uzun araştırdım baktım her şey aşırı pahalı, qled bir tv bakıyorsun 20 25 bin tl, 100-120 hz olsun diyorsun 25 30 bin tl. gittim 8000 tl ye m7 43 aldım işimi fazlasıyla görüyor. hdr10 ve 4k desteği de var hem de netflix yt vs. var tek eksisi uydu alıcısı yok. 120 hz oyun oynamıyorsanız gerekli değil, 4k destekleyen tek kanal da trt zaten.

Son düzenleme:

kaptraew

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Metehan bahar
nasıl anlıyoruz paneli , samsung qled yukarıdaki ne panel

Teşekkür ederim , internetten alacaksam iade vs sorun oluşturmayacak bir yerden almak istiyorum.
Bu yüzden amazon ya da hepsiburada kendi satıcısı olduğu yerden alırım netten alacaksam
ya da mağazada 1k fazla ise mağazadan da alırım
Bir televizyonun paneli bir çok farklı firma yapıyor o yüzden internetten alınan tv şans işi. Samsungda durum nasıl bilemem ama alacağın tvyi araştırınca görürsün kaç farklı paneli var.
ben aldım memnunum

valla uzun uzun araştırdım baktım her şey aşırı pahalı, qled bir tv bakıyorsun 20 25 bin tl, 100-120 hz olsun diyorsun 25 30 bin tl. gittim 8000 tl ye m7 43 aldım işimi fazlasıyla görüyor. hdr10 ve 4k desteği de var hem de netflix yt vs. var tek eksisi uydu alıcısı yok. 120 hz oyun oynamıyorsanız gerekli değil, 4k destekleyen tek kanal da trt zaten.
Azıcık yandan bakınca zortluyor renkler hiç memnun değilim

Top Bottom