1 yıl önce evlenirken aldım. Aktif kullanıyorum gayet güzel televizyon, görüntü kalitesinden baya memnunum.Konuyu ben de takip etmek istiyorum , 25k bütçede de hem samsung hem qled bu tv alınır mı ?
Teşekkürler , peki nereden aldınız acaba?1 yıl önce evlenirken aldım. Aktif kullanıyorum gayet güzel televizyon, görüntü kalitesinden baya memnunum.
Teşekkür ederim değerli yanıtın için , medimarkt mağazası ile sitesi arasında almanın bir farkı olur mu ? arada çok fiyat farkı yok.Ben Mediamarkt den almıştım 1 sene kadar önce. Lg tabii ki kaliteli ama ben alırken o fiyatlara Qled 50 inc bir modeli yoktu. TCL de çok araştırdım ama arayüz ve işletim sistemi olarak Samsung daha uzun süre kullanılabilir ve daha stabil geldi. TCL üst seviye olmayan modelleri pek tercih edilebilir değil bence. Benim için önemli olan panel ve arayüz kalitesiydi bu yüzden Samsung tercih ettim benden sonra bi arkadaşa da aynı tv den aldık. Çok memnun o da
nasıl anlıyoruz paneli , samsung qled yukarıdaki ne panelVA panel almayında ne alıyorsanız alın.
Teşekkür ederim , internetten alacaksam iade vs sorun oluşturmayacak bir yerden almak istiyorum.Hocam 50q60c ya da 50q70d olması çıkış yılı farklılıkları var birisi 2023 üretim diğeri 2024 üretim. Ekran yenileme hızları da farklı birbirlerinden attığımda linkten karşılaştırmasına bakabilirsiniz.
Diğer soruya gelecek olursak dediğiniz gibi nerden aldığınız çok da önemli değil her türlü servi gelip kuracak tv yi. Tabii ki güvenilir bir yerden almak da önemli
Samsung 55Q60C - Samsung 55Q70D Karşılaştırması - Epey
Epey - Samsung 55Q60C - Samsung 55Q70D özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
ben aldım memnunumVA panel almayında ne alıyorsanız alın.
Bir televizyonun paneli bir çok farklı firma yapıyor o yüzden internetten alınan tv şans işi. Samsungda durum nasıl bilemem ama alacağın tvyi araştırınca görürsün kaç farklı paneli var.nasıl anlıyoruz paneli , samsung qled yukarıdaki ne panel
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim , internetten alacaksam iade vs sorun oluşturmayacak bir yerden almak istiyorum.
Bu yüzden amazon ya da hepsiburada kendi satıcısı olduğu yerden alırım netten alacaksam
ya da mağazada 1k fazla ise mağazadan da alırım
Azıcık yandan bakınca zortluyor renkler hiç memnun değilimben aldım memnunum
Mesaj otomatik birleştirildi:
valla uzun uzun araştırdım baktım her şey aşırı pahalı, qled bir tv bakıyorsun 20 25 bin tl, 100-120 hz olsun diyorsun 25 30 bin tl. gittim 8000 tl ye m7 43 aldım işimi fazlasıyla görüyor. hdr10 ve 4k desteği de var hem de netflix yt vs. var tek eksisi uydu alıcısı yok. 120 hz oyun oynamıyorsanız gerekli değil, 4k destekleyen tek kanal da trt zaten.