Neler Yeni

35000 bütçe ile sizce nasıldır ?

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
Bütçe
35000

arkadaşlar bu civarlarda bir bütçem var araştırmalarım sonunda böyle bir cihaz ile karşılaştım ve önereceğim kişiyi özellikleri bakımından tatmin edeceğini düşünüyorum fakat bu konuda çok da yeterli bilgiye sahip değilim bu cihazı önerir misiniz ?

günlük bir kullanımı olacak oyun,film vs. güncel hikayeli oyunları da ortalama bir performansla destekler mi ?

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdi

arkadaşlar bu civarlarda bir bütçem var araştırmalarım sonunda böyle bir cihaz ile karşılaştım ve önereceğim kişiyi özellikleri bakımından tatmin edeceğini düşünüyorum fakat bu konuda çok da yeterli bilgiye sahip değilim bu cihazı önerir misiniz ?

günlük bir kullanımı olacak oyun,film vs. güncel hikayeli oyunları da ortalama bir performansla destekler mi ?
Yok hocam böyle bir sisteme göre bu fiyat çok illa laptop mu istiyorsunuz?

Viru5

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alihan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer 35k bütçeyi bi tık daha arttırısanız bu daha iyi olabilir
aslında casper markasına çok sıcak bakmıyorum ürünleri çevremden gördüğüm kadarıyla çok da kaliteli olmuyor 32.999 liraya 32 gb versiyonu da cihaz için pahalı mı olur sizce

Wentra

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdi
aslında casper markasına çok sıcak bakmıyorum ürünleri çevremden gördüğüm kadarıyla çok da kaliteli olmuyor 32.999 liraya 32 gb versiyonu da cihaz için pahalı mı olur sizce
Hocam RTX 4050 olmasın da ne olursa olsun öyle diyim size.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,260
Üyeler
161,259
Son üye
rahmandogan
Top Bottom