Neler Yeni

Pc kapandı açılmıyor

musabflex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musab
merhaba 2 gün önce masaüstü bilgisayarım açıkken bir anda kapandı ve daha açılmıyor prizleri kontrol ettim güç kaynağından anakarta giden kabloları söktüm taktım vs. hiç bir işe yaramadı yardımcı olur musunuz bilgisayar yeni olmazsa kargoyla satıcı firmaya göndericem

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Candan
merhaba 2 gün önce masaüstü bilgisayarım açıkken bir anda kapandı ve daha açılmıyor prizleri kontrol ettim güç kaynağından anakarta giden kabloları söktüm taktım vs. hiç bir işe yaramadı yardımcı olur musunuz bilgisayar yeni olmazsa kargoyla satıcı firmaya göndericem
Dostum belli başlı birkaç ihtimal var,
anakart fazla voltajdan veya eksik voltajdan yanmış olabilir
priz bozulmuş olabilir
Şarj soketin bozulmuş olabilir
batarya gitmiş olabilir
Benim sana tavsiyem

önce başka bir prizde dene olmaza
varsa eğer başka bir şarj aletiyle dene
oda olmazsa bi bilgisayarcıdan aynı marka model varsa başka bir bataryayla dene oda olmadı garantiye gönder .
benim sana tavsiyem en son garantiye gönder çünkü 1 ,1.5 ayı bulabiliyo bakmaları

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Ahmet Candan
garantiye gitse bile kullanıcı hatasına sokmaları muhtemel

musabflex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Dostum belli başlı birkaç ihtimal var,
anakart fazla voltajdan veya eksik voltajdan yanmış olabilir
priz bozulmuş olabilir
Şarj soketin bozulmuş olabilir
batarya gitmiş olabilir
Benim sana tavsiyem

önce başka bir prizde dene olmaza
varsa eğer başka bir şarj aletiyle dene
oda olmazsa bi bilgisayarcıdan aynı marka model varsa başka bir bataryayla dene oda olmadı garantiye gönder .
benim sana tavsiyem en son garantiye gönder çünkü 1 ,1.5 ayı bulabiliyo bakmaları
farklı prizle farklı kablolarla denedim fakat sorun yine aynı yanma ihtimali olmayabilir çünkü anormal bi durum yok normal çalışırken kapandı açılmıyor koku falanda yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Uğurcan Bayraktar
Sistem bilgisi paylaşabilir misin?

musabflex

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
musab
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sistem bilgisi paylaşabilir misin?
gigabyte a520m k v2
amd ryzen 5 5500
512 m2 ssd
16gb ram
intel arc a750 8gb
600w +80 psu
Mesaj otomatik birleştirildi:

prize taktığım zaman klavye ve kulaklığın ışığı açılıyor, güç tuşuna basınca 1 saniye kasanın ışığı ve fanı dönüyor ve kapanıyor kesinlikle açılmıyor

Son düzenleme:
Top Bottom